WEB TRGOVINA - LJEKARNA I BIO DROGERIJA

URAGIN – ZA INFEKCIJE URINARNOG TRAKTA, 30 TABLETA

59.00 kn

Uragin je preparat koji se preporučuje kod infekcija urinarnog sustava, a sastoji se od ljekovitog bilja – američke brusnice (Vaccinium macrocarpon), poljske preslice (Equisetum arvense) i vitamina C. Američka brusnica (Vaccinium macrocarpon) se koristi u liječenju urinarnog sustava, odnosno u prevenciji i liječenju urinarnih infekcija. Koncentrat brusnice naziva se brusnicin i najčešće se koristi u liječenju infekcija mokraćnog mjehura uzrokovanih E.coli, odnosno kod bakterijskih i gljivičnih infekcija.

Poljska preslica (Equisetum arvense) je jedan od najjačih biljnih diuretika jer može pojačati eliminaciju vode iz organizma i do 30 posto. To je ujedno i stežuća (adstringentna) biljka, tako da je izvanredna za zdravlje urinarnog trakta. Pomaže kod krvarenja, cističnih ulceracija, akutnog i kroničnog cistitisa (upale mokraćnog mjehura) i infekcija, odnosno upala mokraćnog sustava te bubrežnih kamenaca.

Originalni sastav omogućuje brzo i efikasno djelovanje kod infekcija mokraćnog sustava, otklanja svrbež, peckanje i kontinuiranu, učestalu potrebu za mokrenjem URAGIN Infekcije urinarno…

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi ( = 1 tableta) %PU
Suhi ekstrakt američke brusnice 250 mg/1000 mg
Suhi ekstrakt poljske preslice 100 mg /400 mg
Vitamin C 50 mg 63
PRIMJENA: uzimati 1 tabletu dnevno.
Pakiranje: 15 tableta

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “URAGIN – ZA INFEKCIJE URINARNOG TRAKTA, 30 TABLETA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Updating…
  • Nema proizvoda u košarici