Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Feroglobin kapsule Vitabiotics

64,00 kn

ŽELJEZO KAPSULAMA S POSTEPENIM OTPUŠTANJEM

Feroglobin kapsule su dodatak prehrani za nadopunu organizma željezom. Sadrže željezo u organskom obliku (željezov fumarat) u kombinaciji s folnom kiselinomvitamima B6 i b12, cinkom i bakrom. Proizvod je formuliran prema najnovijim znanstvenim spoznajama i pakiran u kapsule s postepenim vremenskim otpuštanjem. Sporo otpuštajuće željezo u organskom obliku ne pada teško na želudac.
Feroglobin kapsule su formulirane temeljem posljednjih znanstvenih podataka o funkciji željeza u organizmu. Posebno dizajnirane kapsule štite želudac od njegovog agresivnog djelovanja. Željezo doprinosi normalnoj formaciji crvenih krvnih stanica i transportu kisika u organizmu. Pridodani vitamini B6 i B12, kao i željezo, doprinose smanjenju umora i iscrpljenosi, dok ostali mikronutrijenti pomažu iskoristivost željeza i suportiraju čitav niz za život važnih biokemijskih procesa. Feroglobin je najprodavaniji proizvod u kategoriji dodataka prehrani za nadopunu željezom.

Nema na zalihi

Opis

Osnovne karakteristike:

 Organski oblik željeza, blag za želudac
 Folna kiselina i vitamin B12 doprinose stvaranju energije i smanjenju umora i iscrpljenosti
 Željezo doprinosi normaloj formaciji crvenih krvnih zrnaca
 Idealan izvor željeza za sportaše, trudnice, za vrijeme mjesečnice ili stariju populaciju
 Najprodavaniji suplement sa željezom u Velikoj britaniji
 100% vegetarijanski proizvod
Hemoglobin za transport kisika
Formiranje hemoglobina u crvenim krvnim stanicama moguće je jedinino uz adekvatnu prisutnost željeza i suportirajućih mikronutrijenata. Hemoglobin prenosi kisik iz pluća do mozga, srca, mišića i sveg ostalog tkiva našeg organizma.

Feroglobin CAPSULES
Sadrži u dnevnoj dozi (1 kapsula): %PU
Vitamin B6 (piridoksin HCl) 5 mg 357
Folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina) 400 µg 200
Vitamin B12 (cijanokobalamin) 10 µg 400
Željezo (željezov fumarat) 17mg 121
Cink (cinkov sulfat) 12 mg 120
Bakar (bakrov sulfat) 1000 µg 100

Sastojci: kapsule sa produženim otpuštanjem: neutralne mikro pelete, pročišćeni talk, željezov furmat, saharoza, cinkov sulfat, krumpirov škrob, piridoksin HCl, hidroksipropil metilceluloza, bakrov sulfat, cijanokobalamin (nosač: dikalcijev fosfat), pteroilmonoglutaminska kiselina, kapsula (želatina farmaceutske čistoće)
Informacije o alergenima: vidi sastojke tiskane bold.
Način primjene: Jedna kapsula, jednom dnevno, uz obrok.
Upozorenje: Nije primjereno za djecu mlađu od 12 godina.
Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

usercartmagnifiercrossmenu