Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Gaia Naturelle KOLAGEN SHOT 500ml

229,00 kn

Super koncentrirani, anti-age dodatak prehrani s kolagenom, hijaluronskom kiselinom, MSM-em, cinkom i vitaminima za cjelokupnu njegu kože iznutra, za mladoliki izgled, jačanje kose i noktiju. Konzumacija kolagena dokazano smanjuje učinke starenja, regenerira kosti i zacjeljuje rane.

Opis

 Kolagen i MSM u otopini – Kolagen shot je novi, super koncentrirani anti-aging dodatak prehrani s kolagenom, MSM-om, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i cinkom. Za cjelokupnu njegu kože od iznutra, za mladoliki izgled, jačanje kose i noktiju.
Sadrži riblji kolagen koji je najčvršći i najsigurniji oblik. Sa svojom niskom molekularnom masom i malom veličinom molekule je 1,5 puta bioraspoložljivija od goveđeg i svinjskog kolagena. Osim toga dodaci prehrani u tekućem obliku imaju do 10 puta bolju apsorpciju nego oni u prahu ili u tabletama.
U usporedbi s drugim super koncentriranim nutrikozmetičkim proizvodima , ovaj proizvod je odličnog okusa po naru sa zaslađivačima, bez šećera i masnoća.
Konzumacija kolagena dokazano smanjuje učinke starenja, regenerira kosti i zacjeljuje rane.
Hidrolizirani riblji kolagen je najbolji izvor kolagena koji se upotrebljava i u medicinske svrhe i spada u kolagen tipa 1. Koji je kompleksan strukturni protein koji pomaže održavati snagu.  Održava čvrstoću i fleksibilnost kože, zglobova, vezivnog tkiva, kosti, mišića, krvnih žila, očiju, noktiju i kose.
Kolagen ima i brojne druge pozitivne učinke na tijelo. Poboljšava zdravlje jetre, ubrzava metabolizam, smanjuje bolove u zglobovima, smanjuje vidljivost celulita i poboljšava zdravlje kardiovaskularnog sistema.

 Upravo zbog njegovog učinka na izgled – optimalna razina kolagena postala je sinonim za ljepotu. Prema posljednjim istraživanjima, kolagen je izvrstan saveznik i pri postizanju zdravlja kose budući da povećava razinu tjelesnih bjelančevina koji mogu prevenirati gubitak kose, pospješiti njezin rast i reducirati pojavnost sijedih vlasi.

 Namjena: Za zdrav izgled kože, kose i noktiju.
Oblik: 500 ml bočica s čašicom za doziranje u kartonskoj kutiji. Dovoljno za 20 dana upotrebe.
Preporučena dnevna količina je 25 ml.
 
 Upute za upotrebu
Preporučenu dnevnu količinu odredite s priloženom plastičnom čašicom i popijte. Za najbolju apsorpciju Kolagen shot uzmite natašte. Prije upotrebe protresite.

Sastav

Aktivni sastojci
HIDROLIZIRAN RIBLJI KOLAGEN TIPA 1 – najbolji mogući izvor kolagena. Kolagen tipa 1 je najčešća bjelančevina u tijelu, predstavlja 80 % dermisa. Konzumacija kolagena dokazano smanjuje učinke starenja, regenerira kosti i zacjeljuje rane.
MSM – mineral ljepote koji omogućava prirodnu produkciju kolagena i keratina koju su bitni za očuvanje mladog izgleda kože, zdrave kose i jakih noktiju.
HIJALURONSKA KISELINA – niti jedna druga biološka tvar ne može vezati toliko vode kao hijaluronska kiselina što znači da je odlična hidratacijska tvar, posljedica je glatka, mekana koža i manje bora.
VITAMIN C – neizostavan za novu rast vezivnog tkiva iz kolagena, ima ulogu kod nastajanja kolagena za normalno djelovanje kože.
BIOTIN – pridonosi očuvanju zdrave kože i kose.
CINK – pridonosi očuvanju zdrave kože, kose i noktiju.
VITAMIN E – ima ulogu kod zaštite stanica od oksidativnog stresa.
Proizvod je napravljen u slovenskoj firmi u skladu s visokim standardima za kakvoću; HACCP, GMP i ISO 9001. Za cjelokupnu njegu kože na licu preporučujemo masku za očuvanje mladenačkog izgleda.

Možda će vam se također svidjeti…

usercartmagnifiercrossmenu