Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Triphala prah BIO, 125g

59,80 kn

Ajurvedska mješavina tri ploda.

  • 100 % organska proizvodnja
  • Ajurvedska superhrana
  • Antioksidansi
  • Pročišćava probavni sustav
  • Potiče probavu

Opis

Triphala prah (Trifala) u prijevodu znači „tri vrste ploda” jer je kombinacija tri identična dijela različita ploda: Amle, Bibhitakija i Haritakija. Triphala je od najstarijih i najpoznatijih biljnih formula u ajurvedskoj medicini. Bogata je hranjivim sastojcima te također regulira, jača, osnažuje i pročišćava probavni sustav.

Za koga je proizvod namijenjen?

Za sve koji žele pojačati funkcioniranje probave.

Sastojci

Amalaki u prahu (Emblica Officinalis)* Bibhitaki u prahu (Terminalia Belerica)*, Haritaki u prahu (Terminalia Chebula)*, dodatak prehrani
*iz ekološkog uzgoja

Neto količina: 125 g
Podrijetlo: Indija

Kako i na što djeluje?

Amalaki / Amla u indijskoj se tradicionalnoj medicini koristi za poboljšanje rada probave i crijeva, hranjenje, pročišćavanje i jačanje organizma. Pridonosi dobrom fizičkom stanju.
Bibhitaki je tropsko stablo koje raste na otočju Andaman. Ima još i nazive indijski badem, bengalski badem, tropski badem i još neka imena.
Haritaki ima antioksidativna svojstva koja pridonose kardiovaskularnom zdravlju, podupire zdravlje respiratornog (dišnog) sustava i pomaže stabilizirati zdravlje i prirodnu otpornost kože. Ima laksativni učinak na organizam te također regulira probavu. U Tibetu je vrlo cijenjen te se pojavljuje na njihovim svetim slikama.

Primjena

Preporučeni dnevni unos iznosi 3 g (1 čajna žličica). Promiješajte u vodi ili čaju.

Važno!!!

Preporučeni dnevni unos ne smije se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata djece! Ne preporučuje se koristiti tijekom trudnoće ili dojenja. Ovaj dodatak prehrani ne bi se trebao koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.

usercartmagnifiercrossmenu