Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Vitamini za kosu 150g

108,08 kn (14,34 €)

Dodatak prehrani. Sadrži Biotin za zdravu i čvrstu kosu.

  • Prva pomoć kada kosa oslabi
  • Sadrži 250 µgbiotina po porciji
  • Za brži rast i oporavak kose
  • Ne sadrži šećer

Opis

Formula za kosu je mješavina vitamina i aktivnih sastojaka za njegu kose. Lijepa i zdrava kosa uvijek se hrani i iznutra. Sjajna i svilenkasta kosa ukazuje na opće zdravlje i ljepotu. Mnogi čimbenici utječu na rast, gubitak i obnovu kose, a među najčešćim čimbenicima su dob, genetika, hormoni i sezonske promjene. Međutim, možemo unaprijediti zdravlje naše kose uz optimalan unos nutritivnih sastojaka.

Za koga je proizvod namijenjen?

  • Za sve s oslabljenom kosom
  • Za sve s prekomjernim ispadanjem kose
  • Za sve koji žele brži rast kose

Sastojci

Hidrolizirani kolagenski prah, eritritol, MSM, prirodni okus naranče (4%), biotin, vitamin C, prirodni okus limuna (2%), steviol glikozidi.

Kako i na što djeluje

Biotin je zasigurno najbolja alternativa protiv ispadanja kose. Vitamin je iz skupine B kompleksa, koji se naziva i vitamin B8, i najvažniji je mikro nutrijent za zdravlje i ljepotu naše kose. U kosi se nalazi i kolagen kao važan protein koji doprinosi fleksibilnosti kose. Vitamin C doprinosi sintezi kolagena, snažan je antioksidans i štiti kosu od slobodnih radikala, koji mogu blokirati rast kose i uzrokovati starenje kose.

Primjena

Preporučeni dnevni unos je 5 g (1 žličica). Izmiješati u čaši vode i popiti odmah nakon što se prašak otopi. S 5 g praha konzumirate 1.250 µg (2.500% NRV*) biotina i 100 mg (125% NRV*) vitamina C.

Hranjive vrijednosti

Nutritivne vrijednosti

/ 100 g

/ 5 g (serviranje)

Biotin

50.000 ug

1.250 ug (2500% NRV*)

Vitamin C

5.000 mg

100 mg (125% NRV*)

* NRV = nutritivna referentna vrijednost

Važno!!!

Dodatak prehrani nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Preporučeni dnevni unos ne smije se premašiti. Čuvati izvan dohvata djece! Proizvod nije pogodan za trudnice i dojilje.

usercartmagnifiercrossmenu