Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Moringa Premium, Prah 200 g- AyuGarden

120,00 kn (15,93 €)

Za podizanje imuniteta, čišćenje jetre, krvi i cijelog tijela od toksina i parazita, ublažavanje kolesterola i održavanje zdrave razine šećera u krvi. Ima snažno protuupalno djelovanje, izuzetno je jak antioksidant. Smiruje infekcije, osobito u krvi i urinarnom traktu.

Opis

Potvrđeno je da je Moringa prepuna nutrijenata, odnosno hranjivih tvari potrebnih ljudskom organizmu.

U Ayurvedi se koristi za podizanje imuniteta, čišćenje jetre, krvi i cijelog tijela od toksina i parazita.

Ima blagotvorni učinak na ublažavanje kolesterola i održavanje zdrave razine šećera u krvi.

Korisna je zbog potvrđenog snažnog protuupalnog djelovanja, izuzetno je jak antioksidant.

Smatra se da zbog svog jakog antibakterijskog i antigljivičnog djelovanja smiruje infekcije, osobito u krvi i urinarnom traktu.

Moringa sadrži više nutrijenata od bilo koje do sada poznate namirnice. 50 puta više vitamina B2 od plave ribe, 25 puta više željeza od špinata, 17 puta više vitamina A od mrkve, 17 puta više kalcija od mlijeka i dvostruko više proteina, 15 puta više kalija od banane, 6 puta više cinka od badema te je trostruko jači antioksidans od aronije.
Način primjene: Dva puta na dan, između obroka, popiti 1/2-1 čajnu žličicu praha (po 1-2 kapsule) sa 2 dcl mlake vode, soka, čaja, mlijeka, smoothia ili sličnog napitka.
Važna napomena: Moringa može imati laksativno djelovanje ukoliko se uzima u većoj dozi od propisane. Ukoliko dođe do pojačanog pražnjenja crijeva, smanjite unos Moringe.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Uobičajena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Za individualan način primjene konzultirati ayurvedskog terapeuta. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Kapsule su 100% biljnog podrijetla.
Način čuvanja: Na hladnom i suhom mjestu, držati podalje od izravne sunčeve svjetlosti.
Najbolje upotrijebiti: unutar 6 mjeseci od otvaranja pakiranja.

Sastav

Sastav: Moringa (lat. Moringa oleifera)

usercartmagnifiercrossmenu