Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

LifeTime Resveratrol Acai & CoQ10, 60 kapsula

219,97 kn

LifeTIME RESVERATROL, ACAI & CoQ10 je učinkovita kombinacija antioksidativnih tvari.
Preporučena dnevna doza je jedna kapsula, a ona sadrži 200 mg resveratrola iz ekstrakta korijena Japanskog dvornika (Polygonum spp.), 150 mg ekstrakta ploda acai (Euterpe oleracea) i 50 mg koenzima Q10. Resveratrol je je fenolni spoj koji se nalazi u mnogim biljkama (grožđe, bobičasto voće, kikiriki).

Opis

Preporučena dnevna doza je jedna kapsula, a ona sadrži 200 mg resveratrola iz ekstrakta korijena Japanskog dvornika (Polygonum spp.), 150 mg ekstrakta ploda acai (Euterpe oleracea) i 50 mg koenzima Q10. Resveratrol je je fenolni spoj koji se nalazi u mnogim biljkama (grožđe, bobičasto voće, kikiriki). Fenolni spojevi poznati su po svom jakom antioksidacijskom djelovanju, a istraživanja su pokazala da resveratrol ima posebno blagotovoran učinak u slučaju kardiovaskularnih bolesti jer osim antioksidacijaskog ima i vazodilatacijsko djelovanje. Acai je plod amazonske palme iz porodice Euterpe čiji je plod bogat cijanidinima, proantocijanidinima,antocijanima, resveratrolom, katehinima i drugim polifenolima. Osim navedenih polifenolnih tvari sa jakim antioksidacijskim kapacitetom, acai sadrži i biljne sterole te mnoštvo vitamina i minerala. CoQ-10 (koenzim Q10) je esencijalna tvar topiva u mastima i nalazi se u mitohondrijima koji su stanični energetski pogon našeg organizma. Koenzim Q10 je ključan za proizvodnju energije, jaki je antioksidans i pomaže u neutraliziranju slobodnih radikala.
Sastojci u preporucenoj dnevnoj dozi (=1kapsula):
– Resveratrol (iz ekstrakta korijena Japanskog dvornika.................200 mg
– Acai, ekstrakt ploda (Euterpeoleracea).........................................150 mg
– Koenzim Q10 (ubiquinon)...............................................................50 mg
Upute za upotrebu
Popiti jednu kapsulu na dan ili po preporuci stručne osobe.
Neto količina
60 kapsula (=58,2 g)
Sastojci
biljne kapsule od celuloze, emulgator, celuloza, resveratrol, ekstrat ploda asai/Euterpe oleracea/, ubikinon, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicjev dioksid

usercartmagnifiercrossmenu