Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

JADRANKINA OTOPINA, biljni koncentrat bogat jodom JADROMEL

180,00 kn

Biljni koncentrat bogat jodom sadrži kombinaciju nekoliko vrsta smeđih i crvenih algi koje su najbogatije jodom, te su prirodnim procesom pretvorene u nano čestice, pri čemu je izvučen sav sadržaj kako bi otopina bila učinkovita i djelotvorna a naravno i iskoristiva, jer u takvom obliku odmah ulazi u stanicu.
Ljekovito djelovanje joda poznato je još od davnina! Biljni koncentrat bogat jodom – Jadrankina otopina prirodni je nadomjestak joda u organizmu i djelotvorno djeluje na više načina.

Opis

Jod je esencijalni i ljekoviti mineral koji je ključan za mnoge životne funkcije zato što sudjeluje u proizvodnji hormona štitnjače – glavne energetske žlijezde koja regulira rad svih tjelesnih stanica. Jod je izuzetno značajan mineral za zdravlje štitnjače, jajnika, dojki, ali i prostate. Nedostatak joda s vremenom može dovesti do hipotireoze (smanjenog lučenja hormona štitnjače), ali i hipertireoze (pretjerane aktivnosti štitne žlijezde). Jod je od iznimne važnosti za žensko reproduktivno zdravlje, te je on u brojnim znanstvenim istraživanjima potvrđen kao univerzalno primjenjiv u pomoći pri prevenciji, ali i kao podrška u oporavku od brojnih zdravstvenih teškoća poput bolesti štitnjače, policističnih jajnika, karcinoma dojke, karcinoma grlića maternice, HPV virusa i drugih srodnih bolesti. Također, uz redoviti unos joda, žene često mogu riješiti probleme s izostancima ovulacije, ali i neplodnost. Nedostatak joda usko je povezan i s mentalnom retardacijom djece.
Ljekovito djelovanje joda poznato je još od davnina! Biljni koncentrat bogat jodom – Jadrankina otopina prirodni je nadomjestak joda u organizmu i djelotvorno djeluje na više načina:
pridonosi normalnoj proizvodnji hormona i normalnoj funkciji štitnjače;
pomaže u prevenciji karcinoma štitnjače i dojki ;
jača imunološki sustav;
univerzalni antioksidans za organizam;
prirodni antibiotik za raznovrsne upale;
efikasno antivirusno i antiseptičko sredstvo;
pridonosi funkcioniranju živčanog sustava;
antistresor – podiže energiju i potpomaže kod stanja iscrpljenosti i premora kod teških poslovnih i fizičkih napora i stanja stresa;
potpomaže bolju funkciju mozga;
štiti od srčanog i moždanog udara;
idealan za cijelu obitelj!
Način primjene: ukapati 5 kapi otopine u 2 dcl vode.
Sastojci: ekstrakt algi, kalijev jodid, destilirana voda, regulator kiselosti: limunska kiselina,
konzervans: E202
Volumen: 50 ml.
Zemlja porijekla: Republika Hrvatska.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži / dostupno na upit.
Na tržište stavlja JadroMel d.o.o., Ulica Ljudevita Gaja 12, Križevci

usercartmagnifiercrossmenu