Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Kolagen Boost 500 ml

205,88 kn

Kolagen Boost je inovativni, visokoučinkoviti anti-age tekući dodatak prehrani na bazi kolagena s koji djelotvorno pomaže kod zdravlja kože, kose i nokti. Hrvatski proizvod.

 

Opis

Kome je namijenjen Kolagen Boost?
Kolagen je najzastupljeniji protein u tijelu i ključni je sastojak svih vezivnih tkiva.

Prirodna proizvodnja kolagena u organizmu opada za čak 1% godišnje već nakon navršene 20. godine, ali naša potreba za njim se povećava s vremenom.

Kolagen Boost je namijenjen svima koji žele održati ili popraviti zdravlje i ljepotu svoje kože, kose i noktiju kao i svima koji u ranoj dobi imaju probleme s kožom i aknama.

Naša prehrana danas sadrži minimalno kolagena. Kolagen Boost rješava problem deficita kolagena i omogućava da koža, kosa, nokti i zglobovi ostali vitalni.

 

Način primjene:

50 ml (izmjerite priloženom plastičnom čašicom) jednom dnevno. Može se piti samostalno ili pomije​šati u sok ili smoothie. Proizvod se može konzumirati i u dozi od 25 ml dnevno. Jedna boca je dovoljna za 10-20 dana.

Dnevna doza sadrži sve dnevne potrebe odrasle osobe za vitaminom C, svim vitaminima B kompleksa, cinkom, folnom kiselinom, sadrži čak 10 000 mg ribljeg kolagena tipa I i 500 mg MSM-a.

 

Nap​omene i način čuvanja:

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje. Čuvati na temperaturi do 25 °C na suhom mjestu.

 

Sastojci u dnevnoj dozi:

50 ml proizvoda sadrži 10.000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena, 200 mg vitamina C iz askorbisnke kiseline, 100 mg hijaluronske kiseline*, 500 mg MSM-a*(metilsulfonilmetan), 50 μg biotina, vitamine B kompleksa i cink.

 

Sastav

Sastav: hidrolizirani riblji kolagen, vitamin Chijaluronska kiselina,  MSM, biotin, svi vitamini B kompleksa, folna kiselinuai cink.

usercartmagnifiercrossmenu