Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Glukozamin, kondroitin i MSM - Swanson

350,00 kn

Za zdravlje zglobova i hrskavice.

Opis

Preporučuje se kod:

  • bolova uzrokovanih osteo-artritisom
  • za usporavanje degeneracije hrskavice
  • kod artroze
  • kod oteklina
  • za sportaše i rekreativce

Glukozamin je tvar koja se prirodno nalazi u zglobovima i služi za stvaranje zaštitnog omotača koji sprječava da dolazi do trenja između kostiju prilikom kretanja kako bi one ostale sačuvane. On je jedan od glavnih sastojaka hrskavice i ako ga nema u dovoljnim količinama ona se ne stvara te se u konačnici može razviti osteoartritis. Glukozamin sulfat je oblik glukozamina koji se pokazao najdjelotvornijim za stvaranje hrskavice.

Kondroitin sulfat je složena tvar koja se nalazi u vezivnim tkivima u tijelu. Ima važnu ulogu za očuvanje zglobova jer sudjeluje i /ili potiče stvaranje važnih sastojaka hrskavice. S godinama njegovo stvaranje u tijelu se smanjuje što nepovoljno utječe na mišićno-koštani sustav organizma. Osim navedenog on ima i protuupalno djelovanje, pomaže zacjeljivanje rana i blagotvorno djeluje na krvožilni sustav.

Metil-sulfonil-metan (MSM) je jedan od najboljih prirodnih izvora sumpora. Sumpor je sastojak nekoliko važnih aminokiselina koje izgrađuju proteine. Povoljno djeluje na rastezljivost staničnih membrana i očuvanje pokretljivosti. Kod bolesnih zglobova MSM doprinosi smanjenju bolova i upale, a kod zdravih doprinosi očuvanju fleksibilnosti.

Swanson nudi jedinstveni kombinaciju gore navedenih tvari u omjeru koji osigurava dovoljnu količinu te tri aktivne komponente. Takva formulacija pomoći će Vam da se riješite simptoma svih reumatskih bolesti kao što su bolovi, upala, ukočenost, otežano kretanje.

  • zajednička formula za zdrave zglobove
  • Izgradnja hrskavice hranjivim tvarima glukozamina i kondroitina
  • odličan izvor MSM-a, izvor sumpora za tetive i ligamente

Način uporabe

Jedna tableta jednom do dva puta dnevno s hranom i vodom kao dodatak prehrani.

Količina

Jedno pakiranje sadrži 120 kapsula.

Sastav

Sastav:Glukozamin sulfat 2KCl (od školjaka) 500 mg, Kondroitin sulfat USP 400 mg, MSM (methylsulfonylmethane) 200 mg, Mikrokristalna celuloza (biljnih vlakana), stearinska kiselina, natrijeva kroskarmeloza, magnezijev stearat, silikagel, glazura, povidon K30

usercartmagnifiercrossmenu