Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

BIOASTIN 4MG 60 KAPSULA - Nutrex Hawaii

214,90 kn

  • sadrže prirodni astaksantin koji je iz Haematococcus pluvialis, zeleni chlorophyte microalgae
  • koristi se za simptome astme, hipertenzije
  • pomaže kod određenih vrsta raka, alkoholizam, AIDS-A, depresije, Alzheimerove, Parkinsonove, shizofrenija i AMD…
  • BioAstin s prirodnim, havajskim astaksantinom omiljen je dodatak sportašima, ali i svima koji se na vrijeme žele pripremiti za dulju i bezbrižnu izloženost suncu.

Opis

Najbolji Astaksantina 4mg dodaci sadrže prirodni astaksantin koji je iz Haematococcus pluvialis, zeleni chlorophyte microalgae. Astaksantina je pigmentirana crveno karotenoidi zove se xanthophyll. Zelene boje H. pluvialis sintetizira Astaksantina kada svoj opstanak okoliša postaje nepovoljna. Obično je rezultat bez vodoopskrbe, previše slanost ili pretjerano izlaganje ultraljubičastim zračenjem (Sunčeva svjetlost).
Prirodni astaxanthin pokazuje više preventivno i kurativno efekata u in vitro i pokusa na životinjama. Malu količinu pouzdan ljudskog istraživanja koja je završena također predlaže zdravstvene prednosti, Ali više istraživanja potrebna za provjeru rezultata.
Astaksantina je bio povezan s lijekovima protiv, antidijabetika, kardioprotektivnih (krvožilni), renoprotective (bubrega), neuroprotektivnog (mozak), hepatoprotektivni (jetra), cytoprotective (ćelije), antiasthma, antibakterijski i nekoliko drugih efekata.
Astaksantina kapsule se ponekad koriste za moždani udar, rak, dobi vezane makularna degeneracija (AMD), Parkinsonova bolest, Alzheimerova bolest i hiperlipidemije (prekomjernog kolesterola).
Astaksantina 4mg dodaci često sadrže beta-karoten. Beta-karoten je žuta/narančasta pigmentirane karotenoidi koji se pretvaraju u vitamin A; neophodan nutrijent.
To je poznati antioksidans agent. Koristi se za simptome astme, hipertenzije (visoki krvni tlak), katarakte, određenih vrsta raka, alkoholizam, AIDS-A, noćno slijepilo, proljev, neplodnost, epilepsije, žgaravica, opekline od sunca, glavobolje, psorijaza, Vitiligo (gubitak pigmenta kože), depresija, Alzheimerove, Parkinsonove, shizofrenija i AMD.
Vitamin E je topljivi tvar koja se nalazi u nekoliko Astaksantina 4 MG tablete prodaju danas. Vitamin E je poznat po svojim svojstvima moćan antioksidans, Ali Astaksantina smatra se 500 x jači od vitamina E kao antioksidans.
Vitamin E široko koristi za sprečavanje i/ili liječenje otvrdnjavanje arterija, bolesti srca, visoki krvni tlak, neki oblici raka, mozga i CNS bolesti, poremećaji mišićnog sustava, katarakte, Astma, alergije, CFS (sindrom kroničnog umora), Cistična fibroza, ožiljke, neplodnost, impotencija i čireva.
UPOTREBA:
Uzimati 1-3 puta dnevno s hranom.
Pakiranje:
60 kapsula

usercartmagnifiercrossmenu