Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Guarana u prahu BIO Soul Food, 100g

59,87 kn

Povećava razinu energije i fizičke izdržljivosti, održava nas budnim, poboljšava pamćenje, čisti protok krvi, potiče metabolizam i djeluje kao antioksidans.
100 % ekološka proizvodnja
Podiže razinu energije
Poboljšava pamćenje
Potiskuje apetit
Ublažava glavobolju
Vegan
Raw

Opis

Guarana je popularna biljka čije je prirodno stanište Amazonska prašuma u Brazilu. Kemijski sastav njezinih sjemenki i njezina praha slični su kofeinu.

Sastojci

Guarana u prahu (Paullinia cupana)*, dodatak prehrani
*iz ekološkog uzgoja

Neto količina: 100 g
Podrijetlo: Brazil

Kako i na što djeluje

Tradicionalno se koristi kao pomoć u kontroli težine jer Guarana pridonosi metabolizmu masnoća. Ubrzava metabolizam, štiti tijelo od stresa, jača imunološki sustav, smanjuje osjećaj gladi, sprječava umor i poboljšava koncentraciju.
Sadržava guaranin koji je gotovo identičan kofeinu, no potrebno je više vremena za njegovu apsorpciju u krvotoku te stoga ostavlja dulji, stabilniji i ugodniji osjećaj.

Primjena

Preporučeni dnevni unos iznosi 1 g (1/3 čajne žličice). Umiješajte u frape, vodu ili čaj. Ima djelovanje kao 2 šalice kave.

Važno!!!

Preporučeni dnevni unos ne smije se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece! Ne preporučuje se koristiti tijekom trudnoće ili dojenja. Ovaj dodatak prehrani ne bi se trebao koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.

usercartmagnifiercrossmenu