Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

COLON CLEANSE superdrink, 125g

95,00 kn

Colon cleanse je napitak ugodnog okusa naranče. Sadrži mješavinu supernamirnica koje pogoduju probavnom traktu.

  • Podržava probavne funkcije
  • Pomaže ugodnoj probavi
  • Potiče gastrointestinalnu aktivnost

Nema na zalihi

Opis

Colon cleanse je napitak ugodnog okusa naranče. Sadrži mješavinu supernamirnica koje pogoduju probavnom traktu. Sa specifičnom kombinacijom pet supernamirnica uspješno brine za optimalnu probavu i čišćenje crijeva. S urednom probavom i bez zadržavanja probavljene hrane u crijevima sprječava se pojava nadutosti i neugodnih vjetrova. Osim što potiče urednu probavu, mješavina pozitivno utječe na lučenje toksina iz crijeva.

Kome je namijenjeno?

  • Za sve koji imaju neurednu probavu
  • Za sve koji imaju problema s pražnjenjem
  • Za sve koje imaju problema s vjetrovima
  • Za sve koji bi voljeli očistiti probavni trakt

Sastojci

Triphala (Trifala): Indijski grozd (Embilica officinalis) u prahu, Behara (Terminalia belerica) u prahu, Haritaki (Terminalia chebula) u prahu, Sikavica (Sylibum marianum) u prahu, Eritritol, Šipak (Rosa canina) u prahu, Kurkuma (Curcuma longa) u prahu, Đumbir (Zingiber officinale) u prahu, Prirodna aroma naranče u prahu, Steviol glikozidi.- Dodatak prehrani.

Kako i na što djeluje?

Colon cleanse formula sadrži triphala tri čudesne biljke indijski grozd, beharu i haritaki; te sikavicu, šipak, kurkumu i đumbir.

Primjena

Preporučena dnevna količina je 1 čajna žličica (5 g). Umiješati u čašu vode.

Važno!!!

Preporučeni dnevni unos ne smije se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata djece! Ne preporučuje se koristiti tijekom trudnoće ili dojenja. Ovaj dodatak prehrani ne bi se trebao koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.

usercartmagnifiercrossmenu