Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

DETOKS MF®, kapsule 30 kom, Herba Croatica

80,00 kn

Eliminira simptome svakodnevne izloženosti toksinima i kemikalijama: loša probava, nadutost, alergije, glavobolja, umor, slaba koncentracija i oslabljeni imunitet.

Opskrbljuje tijelo zdravim nutritivnim tvarima i na prirodan način vraća prirodnu ravnotežu organizma.

Opis

Sadrži ekstrakt lista artičoke koji na prirodan način pomaže u čišćenju organizma od nakupljenih toksina, pojačava zaštitnu moć jetre te regulira metabolizam šećera i masnoća.

Detoksifikacija se temelji na odmaranju, čišćenju i njezi tijela iznutra prema van.

  • Smanjuje nadutost
  • Stimulira jetru
  • Potiče eliminaciju toksina putem crijeva, bubrega i kože
  • Pospješuje cirkulaciju krvi
  • Opskrbljuje tijelo zdravim nutritivnim tvarima

Ekstrakt lista artičoke

Ekstrakt lista artičoke sadrži cinarin koji pospješuje rad žuči i jetre, regulira masnoće i kolesterol u krvi te se preporučuje kod stanja loše probave.

Liofilizirani gel lista barbadenške aloje

Pozitivni učinak gela barbadenške aloje je prilično dobro istražen te se od davnina koristi u medicinske svrhe zbog toga što je bogat esencijalnim aminokiselinama i masnim kiselinama, enzimima, sterolima i drugim nutrijentima koji djeluje i anelgetski i protuupalno.

Bromelain i papain

Probavni enzimi bromelain iz ananasa i papain iz papaje u organizmu sudjeluju u razgradnji bjelančevina i sprječavaju apsorpciju masnoća unesenih hranom .

Mediteranski faktor MF®

Detoks MF® u sebi sadrži ekstrakte biljaka koje su od davnina poznate i potvrđene kao velike riznice antioksidanata, upotpunjene s najjačim saveznicima Mediterana. Mediteranski faktor čine četiri autohtone mediteranske biljke koje svojim djelovanjem potiču prirodnu ravnotežu i jačaju organizam.

Način primjene:

Uzimati jednu (1) kapsulu dnevno, po potrebi uz obrok.

Količina: 30 kapsula

Sastav

Sastav: Ekstrakt lista artičoke, bromelain, papain, liofilizirani gel lista aloje, Mediteranski faktor MF® (zaštićena biljna mješavina koja sadrži: ekstrakt sjemenki grožđa, ekstrakt pokožice grožđa, ekstrakt lista masline, ekstrakt ploda nara), emulgator mikrokristalična celuloza, maltodekstrin, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid; celulozna kapsula.

usercartmagnifiercrossmenu