Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Almagea KRILL OIL CARDIO+ 30 kapsula Omega-3

141,41 kn

Ulje račića krila je inovativni sastojak s posebno učinkovitim omega-3 masnim kiselinama EPA i DHA. Račić kril duguje preživljenje u hladnom okruženju Antarktika visokom udjelu dugolančanih, višestruko nezasićenih masnih kiselina, uključujući EPA i DHA koje su vezane u njihovim staničnim membranama za fosfolipide. Osim fosfolipida, u prirodni sastav ulja krila ulaze i astaksantin i vitamin E, tvari koje štite od oksidativnog stresa.

Opis

Za zdravlje srca omega 3 masne kiseline

Najdragocjenjenije vrste omega-3 masnih kiselina, koje dokazano doprinose normalnoj funkciji srca - EPA i DHA. Tijelo često ne dobiva u dovoljnim količinama. Osim u plavoj ribi i algama, suvremena su istraživanja pokazala kako se visokokvalitetne omega-3 masne kiseline mogu pronaći u posebnoj vrsti račića koji žive u čistom moru Antarktika—račiću krilu. Dnevnim unosom 250mg EPA+DHA postiže se blagotvoran učinak za zdravlje srca

Almagea KRILL OIL CARDIO+ sadrži ulje račića krila koji većinom obitava u čistom antarktičkom moru. Ulje krila bogat je prirodni izvor omega-3 masnih kiselina. Te sadrži višestruko bolje iskoristive omega-3 masne kiseline, nego riblje ulje.

Almagea KRILL OIL CARDIO+ bogat je vitaminom E i selenom koji dodatno pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Almagea KRILL OIL CARDIO+ nalazi se u OceanCaps, ribljim kapsulama. Zatvorenim patentiranom Fusion tehnologijom u Licaps kapsulama koje sprječavaju riblji okus, miris te pojavu neugodnog refluksa.

Namjena — Za zdravlje srca
Struktura EPA i DHA u ulju krila identična je onoj ljudskih stanica i staničnih organela pa je i njihova apsorpcija u ciljana tkiva bolja.

Posebno učinkovitim omega-3 masnim kiselinama EPA i DHA.

Račić kril duguje preživljenje u hladnom okruženju Antarktika visokom udjelu dugolančanih, višestruko nezasićenih masnih kiselina. Uključujući EPA i DHA koje su vezane u njihovim staničnim membranama za fosfolipide. Osim fosfolipida, u prirodni sastav ulja krila ulaze i astaksantin i vitamin E, tvari koje štite od oksidativnog stresa.

Almagea KRILL OIL CARDIO+ rezultat je suradnje s norveškom tvrtkom Aker BioMarine. Liderom na području ubiranja i prerade račića krila u ulje s visokim sadržajem bioaktivnih supstanci. Pod imenom Superba2TM Krill Oil nalazi se ulje krila vrhunske kvalitete i čistoće. Osim visokih standarda u proizvodnji, Aker BioMarine razvija i potiče znanstvena istraživanja ulja krila posredstvom skupine eminentnih svjetskih stručnjaka. Cilj istraživanja je rasvijetliti sva potencijalna područja primjene ulja krila i specifičnosti njegovog djelovanja.

Sakupljanje krila u prostranstvima Antarktika posebno je regulirano kako se ne bi ugrozila bioraznolikost zbog pretjeranog izlova. U skladu s time, Aker BioMarine je razvio posebnu, ekološki prihvatljivu metodu za sakupljanje krila naziva Eco-HarvestingTM. Kril se sakuplja pomoću specijalno dizajnirane mreže na čijem se kraju nalazi cijev uronjena u more. Sustav je direktno povezan s brodom što omogućuje nježno i kontinuirano dopremanje krila i trenutnu preradu u ulje. Zahvaljujući posebnom mehanizmu ubire se samo kril, no ne i drugi morski organizmi ili životinje. Eco–HarvestingTM metoda svodi utjecaj na biološku raznolikost na minimum i sprječava enzimsku razgradnju krila čime se omogućuje maksimalno očuvanje svih ključnih hranjivih tvari u ulju krila.

Studije provedene na ljudima i životinjama pokazale su da omega-3 masne kiseline vezane za fosfolipide, poput onih u ulju račića krila, imaju značajno bolju apsorpciju i viši stupanj ugradnje u ciljana tkiva od metilnih i etilnih estera ili triglicerida omega-3 masnih kiselina kakve obično nalazimo u ribljem ulju.

Almagea KRILL OIL CARDIO+ sadrži najkvalitetnije ulje račića krila, izuzetne čistoće te prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama, fosfolipidima i kolinom, zaštićene prirodno prisutnim antioksidansom astaksantinom. Takav sastav omogućuje Almagea KRILL OIL CARDIO+ dodatku prehrani veću stabilnost i iskoristivost u organizmu, a ujedno, prirodno podrijetlo sastava jamči da svakodnevno uz Almagea KRILL OIL CARDIO+ dodatak prehrani činite dobro sebi i svojem zdravlju.

Sastav

Almagea KRILL OIL CARDIO+ jedinstvena, inovativna formulacija sadrži visok udio vrijednih aktivnih tvari:

  • ulje antarktičkog krila koje se ističe sadržajem EPA i DHA vezanim za fosfolipide,
  • vitamin E,
  • selen.

Supstance se posebnom Fusion tehnologijom kapsuliraju u kapsule sa sadržajem na bazi uljnog medija (Licaps®) koje čuvaju stabilnost aktivne tvari i onemogućuju oslobađanje nepoželjnih mirisa i okusa.

Doziranje

Preporučuje se uzimati 1-2 kapsule Almagea KRILL OIL CARDIO+ s dosta tekućine, uz obrok. Doza se po potrebi može i povećati uz konzultacije s liječnikom.

2 Licaps kapsule (dnevna doza) osiguravaju: % PU*
Ekstrakt lipida dobiven iz raka vrste antarktički kril (Euphausia superba) – Superba2TM Krill Oil, od čega prirodno sadrži: 1000 mg -
Fosfolipidi 400 mg -
Fosfatidilkolin 300 mg -
Kolin 50 mg -
Astaksantin 100 μg -
Ukupne omega-3 masne kiseline 220 mg -
EPA 120 mg -
DHA 55 mg -
Vitamin E (D-alfa-tokoferol) 24 mg 200
Selen (natrijev selenat) 110 μg 200
*PU = preporučeni dnevni unos

Pakiranja

Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps kapsula s 500mg ulja krila.

 

Možda će vam se također svidjeti…

usercartmagnifiercrossmenu