Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Vitamin D3 (2000 IU) 90 tableta - Natrol

99,00 kn

Vitamin D3 2.000 I.U. Fast Dissolve je pojedinačno vjerojatno najvažniji vitamin koji biste trebali uzimati. Neophodan je za zdrave kosti i dobar imunitet. Natrol Vitamin D3 je proizveden u Fast Dissolve tehnologiji, tako da se tablete rastapaju na jeziku i njihova je apsorpcija znatno bolja od one kod uobičajenih tableta koje se uzimaju s vodom.

Opis

Natrol Vitamin D3 2000 IU (50 mcg) | 90 tableta s brzom razgradnjom

Vitamin D3 je pojedinačno vrlo vjerojatno najvažniji vitamin koji biste trebali uzimati. Prema američkim statističkim podacima gotovo 50% populacije deficitarno je ovim za zdravlje ključnim nutrijentom. Neophodan je za dobru funkciju imuno sustava i izgradnju kostiju, posebno u starijoj životnoj dobi. Izuzetno je važno da uzimate D3, a ne sintetički D2 vitamin, kao i da obratite pažnju na njegovu bioraspoloživost. Natrol vitamin D3 rastapa se brzo u ustima i njegova je apsorpcija u organizam znatno bolja od one koju imaju klasične tablete koje se uzimaju s vodom. Natrol vitamin D3 proizveden je modernom tehnologijom i nije ekstrahiran iz ribe.

Sastav

utritivne vrijednosti
Jedna fast dissolve tableta sadrži: %P.U.
Vitamin D3 (kolekalciferol) 50 mcg (2.000 I.U.) 1000

Sastojci: zaslađivač: ksilitol; malodekstrin; emulgator: celulozna guma; stabilizator: polivinilpirolidon; zgušnjivač: modificirani škrob; kolekalciferol; tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, magnezijev stearat; tvar protiv zgrušavanja: stearinska kiselina; prirodni okus: jagoda, prah cikle; regulatori kiselosti: jabučna kiselina, limunska kiselina

Za alergene vidi sastojke prikazane bold.
Informacije za osobe s alergijama: sadrži pšenicu i kukuruz

Način primjene: jedna tableta, jednom dnevno, uz obrok

NE sadrži: ribu, mlijeko, jaja, školjkaše ili rakove, orašaste plodove, soju, kvasce, umjetne boje i arome, konzervanse

Možda će vam se također svidjeti…

usercartmagnifiercrossmenu