Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

NATROL-Immune Boost 30 kapsula

218,00 kn

Neke od karakteristika Natrol® Immune Boost-a:
• Počinje djelovati već nakon dva sata
• Sadrži EpiCor® - "super-hranu" koja klinički potvrđeno pomaže organizmu da aktivira imunološke funkcije
• EpiCor® pomaže aktivaciju tjelesnih "stanica ubojica" (NK), specijaliziranih bijelih krvnih stanica koje su jedna od prvih linija obrane našeg organizma
• Sadrži važne vitamine (C & D3) i neophodne minerale (selen i cink) za optimalnu funkciju imuno sustava
• Dovoljno je uzeti samo jednu kapsulu dnevno

Nema na zalihi

Opis

Natrol® Immune Boost sadrži naprednu, specijalno formuliranu kombinaciju nutrijenata, s ciljem da pomogne prirodni imunitet organizma. S obzirom na mehanizam djelovanja, Immune Boost se može uzeti prema potrebi; po prvim znakovima narušenog imuniteta ili dugoročno; tijekom čitave godine kao stalna potpora optimalnoj funkciji imuno sustava. Jednostavan je za konzumaciju i dovoljna je jedna kapsula dnevno.

P. Što je EpiCor® ?

O. EpiCor® je potpuno prirodna supstanca iz kategorije tzv. "super-hrane", za koju nekoliko kliničkih istraživanja pokazuju kako povoljno utječe na reakciju imuno sustava. EpiCor® je kompleksan, prirodan dodatak prehrani bogat vitaminima, nineralima, amino kiselinama i antioksidansima, između ostalog i beta-glukanom.
P. Po čemu se Immune Boost razlikuje od ostalih dodataka prehrani za imunitet?
O. Većina dodataka prehrani za imunitet su "aktivni" stimulatori imuniteta. Djeluju na način da iritiraju i provociraju organizam i uzrokuju imunološku reakciju. Kada ih uzimate, a organizam nije napadnut, on će svejedno reagirati imunološkom reakcijom. Te suplemente ne možete uzimati svakodnevno, na duži period, jer mogu dovesti do prekomjerne i bespotrebne stimulacije imuno sustava organizma koji je čitavo vrijeme u stanju pretjerane budnosti.
Immune Boost i njegova patentirana komponenta EpiCor® njeguje i snaži prirodni obrambeni sustav organizma koji će pravodobno i snažno reagirati samo ukoliko je to doista potrebno. Immune Boost čini da prirodni obrambeni mehanizmi djeluju baš onako kao što bi i trebali. Upravo zato što uravnotežuje imuno sustav, Immune Boost može biti efikasan i kod alergija.

* prema EU standardima. U SAD-u preporučena dobna granica je 9 godina.

Jedna kapsula sadrži: %RDA
Vitamin C (askorbinska kiselina) 60 mg 70%
Vitamin D (kolekalciferol) 50 mcg (2.000IU) 1000%
Cink (iz cink oksida) 15 mg 150%
Selen (iz SelenoExcell® kvasca) 200 mcg 364%
Epicor® kompleks iz kvasca 500 mg *
Vitamin E (d-alfa tokoferol) 20 mg 166%

Sastojci: askorbinska kiselina, kolekalciferol, cink oksid, selen, suhi kompleks kvasca, želatina, tvar protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, voda, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat, rižino brašno, maltodekstrin
Za alergene vidi sastojke prikazane bold.
Način primjene: Jedna kapsula, jednom dnevno, uz obrok. Djeca iznad 11 godina: sadržaj kapsule posuti po omiljenoj hrani.
NE sadrži pšenicu, mlijeko, jaja, soju, gluten, umjetna bojila i okuse, pridodane šećere i konzervanse.
Odobrene zdravstvene tvrdnje:
• Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava
• Cink doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava
• Selen doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava
• Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava

DETALJNIJE:
Natrol® Immune Boost sadrži klinički ispitane sastojke koji pomažu organizmu da se bori i obrani. Glavni sastojak Immune Boosta je EpiCor®, koji pomaže osnažiti prirodnu otpornost organizma. EpiCor® aktivira prirodne “stanice ubojice” (NK), vrstu bijelih krvnih stanica vitalnih za prirodnu obranu tjelesnog imuno sustava. Immune Boost je dodatno obogaćen vitaminima C i D3 te mineralima cinkom i selenom. Ovi esencijalni nutrijenti pomažu funkciju bijelih krvnih stanica zvanih “pametne stanice” (B-stanice i T-stanice) te interferona koji svi zajedno čine obrambeni imuno sustav organizma. Immune Boost počinje djelovati vrlo brzo, već nakon dva sata po uzimanju. Neki dodaci prehrani, ekstrakti biljaka za imunitet poput echinacee, aktivni su stimulatori imuniteta. Djeluju na način da iritiraju imuno stanice, a kao odgovor na iritaciju organizam reagira imunološkom reakcijom. U teoriji to znači da da će organizam biti pripremljen za snažan imunološki odgovor i biti spreman za obranu od stranih tijela. Loša strana ovog pristupa je činjenica da organizam ostaje u stanju velike budnosti uzrokovane hiperstimulacijom, ukoliko se takvi preparati uzimaju duže vrijeme, što nije preporučljivo. Zahvaljujući aktivnim komponentama iz EpiCor®-a, Natrol® Immune Boost njeguje stanice imuno sustava kako bi bile u najboljem stanju i spremne za borbu. Zbog načina djelovanja Immune Boost snaži stečeni imunitet pomažući organizmu da poveća proizvodnju važnih obrambenih stanica, osiguravajući imunološki odgovor samo ukoliko je to potrebno. To znači da je Immune Boost siguran za svakodnevnu upotrebu, čitave godine, a efikasan je i kod alergija.
EpiCor® je potpuno prirodan sastojak iz skupine tzv. “super-hrane”. Deriviran je patentom zaštićenim postupkom iz kvasca (Saccharomyces cerevisiae). Sadrži mnoge hranjive sastojke neophodne za normalnu funkciju organizma poput vitamina, minerala, amino kiselina, enzima, polifenola i beta glukana. EpiCor® prije svega uravnotežuje imunosustav i snaži njegovu prirodnu funkciju kako bi efikasno djelovao onda kada je to potrebno. Snažan je antioksidans s potvrđenom CAP (certificirana antioksidativna bioraspoloživost) vrijednosti (ORAC 52.500/100g, NIS Lab.) i posjeduje izrazita protuupalna svojstva.

usercartmagnifiercrossmenu