Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Natrol® Alfa lipoična kiselina 300 mg | 50 kapsula

128,08 kn

Alfa lipoična kiselina u kapsulama

Alfa lipoična kiselina je vitaminima slična komponenta prirodno prisutna u organizmu. Iz hrane je možemo dobiti iz pivskog kvasca, jetre, špinata, brokule ili krumpira. Može se laboratorijski sintetizirati, a u nekim zemljama EU, poput Njemačke, prepisuje se u terapeutske svrhe kod dijabetske neuropatije. Jedinstvenom je čini sposobnost da, za razliku od vitamina C I E, bude aktivna u vodi i mastima.

Nema na zalihi

Opis

Natrol® Alfa lipoična kiselina 300 mg | 50 kapsula

Alfa lipoična kiselina je vitaminima slična supstanca koju organizam koristi kako bi razložio ugljikohidrate i proizveo energiju neophodnu za normalno funkcioniranje. Dobar prirodni izvor su kvasci, naročito pivski, crveno meso, i iznutrice. Jedinstvenom je čini sposobnost da, za razliku od vitamina C I E, bude aktivna u vodi i mastima. U Njemačkoj se klinički koristi kod slučajeva dijabetske neuropatije. U tom smislu strani autoriteti navode kako je pri uzimanju alfa lipoične kiseline u kombinaciji s lijekovima za snižavanje šećera u krvi potrebno strogo provoditi nadzor razine glukoze i prema potrebi korigirati terapiju.
Natrol® Alfa lipoična kiselina 300 mg
 Čista alfa lipoična kiselina u kapsulama
 100% vegetarijanski proizvod
Pakiranje: 300 mg | 50 kapsula
Način primjene: Uzmite jednu kapsulu, jednom dnevno, uz obrok.
Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Nutritivne vrijednosti
Jedna kapsula sadrži: %P.U.
Alfa lipoična kiselina 300 mg *

Sastojci: alfa lipoična kiselina, prah riže, želatina, pročišćena voda, sredstvo za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat (biljni)
Za alergene vidi sastojke prikazane bold.
Način primjene: jedna kapsula, jednom dnevno, uz obrok
NE sadrži: pšenicu, kvasce, kukuruz, mlijeko, jaja, soju, umjetne boje i arome, pridodane šećere, škrob ili konzervanse

usercartmagnifiercrossmenu