Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

VITAMIN C MF®, kapsule 30 kom, Herba Croatica

60,01 kn

Blag za želudac s produljenim djelovanjem.
Za jačanje imunološkog sustava.

Opis

Sadrži vitamin C kao kalcijev askorbat koji blago djeluje na sluznicu želuca i ima produljeno djelovanje tj. povećanu bioraspoloživost te je nježan za probavni sustav. Inovativna formula s Mediteranskim faktorom MF®, jača imunitet i prirodni je antioksidant. Potpora imunološkom sustavu.

  • Antioksidacijsko djelovanje
  • Obnova vitamina E
  • Antihistaminsko djelovanje
  • Sinteza kolagena

Kalcijev askorbat

Vitamin C je u obliku kalcijevog askorbata koji blago djeluje na sluznicu želuca te se preporučuje svima koji imaju problema sa želucem. U ovom obliku se sporije eliminira iz organizma te je na taj način veća njegova iskorištenost.

Vitamin C

Vitamin C je u vodi topljiv vitamin koji je potreban za rast i razvoj stanica i tkiva u svim dijelovima tijela. Ljudsko tijelo ga ne može pohraniti pa je jako bitan svakodnevni unos vitamina C putem hrane ili dodataka prehrani.

Liofilizirani plod kivija

Liofilizacijom svježeg ploda kivija omogućena je veća aktivnost i bioraspoloživost enzima, prebiotika i vlakana. Kivi sadrži značajan udio prehrambenih vlakana koja imaju važnu ulogu u regulaciji probave, čemu dodatno pridonosi i probavni enzim aktinidin.

Ekstrakt ploda limuna

Najrašireniji i najkorišteniji agrum, posebno tijekom zimskih dana, zbog jačanja imuniteta, unosa vitamina C i antioksidanata. No nakon zimskih dana poslužit će i kao jedan od najzdravijih i najučinkovitijih čistača organizma te vratiti vitalnost, energiju i vitku liniju.

Mediteranski faktor MF®

Vitamin C MF® u sebi sadrži ekstrakte biljaka koje su od davnina poznate i potvrđene kao velike riznice antioksidanata, upotpunjene s najjačim saveznicima Mediterana. Mediteranski faktor čine četiri autohtone mediteranske biljke koje svojim djelovanjem potiču prirodnu ravnotežu i jačaju organizam.

Način primjene:

Uzimati jednu (1) kapsulu dnevno, po potrebi uz obrok.

Količina: 30 kapsula

Sastav

Sastav:  Kalcijev L-askorbat, Mediteranski faktor MF® (zaštićena biljna mješavina koja sadrži: ekstrakt sjemenki grožđa, ekstrakt pokožice grožđa, ekstrakt lista masline, ekstrakt ploda nara), liofilizirani plod kivija, ekstrakt ploda limuna, emulgator: mikrokristalična celuloza, maltodekstrin, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid; celulozna kapsula.

usercartmagnifiercrossmenu