WEB TRGOVINA - LJEKARNA I BIO DROGERIJA

SEPTASOL LIQUID 100ML

83.00 kn

  • najbolje prirodno sredstvo za ubrzano zarastanje rana, ogrebotina i dekubitisa
  • zaustavlja krvarenje
  • smanjuje bol i svrbež kod uboda komaraca
  • izuzetno uspješno otklanja prištiće, čiriće i akne
  • ne nadražuje, ne iritira, ne šteti

SeptaSol liquid najbolje prirodno sredstvo za ubrzano zarastanje rana, ogrebotina i dekubitisa. Djeluje antimikrobno na bakterije, viruse i gljivice, suzbija infekcije i upale, zaustavlja krvarenje, smanjuje bol i svrbež kod uboda komaraca, izuzetno uspješno otklanja prištiće, čiriće i akne na tijelu i licu, herpes, gljivice na rukama, nogama, ispod noktiju, ne nadražuje, ne iritira, ne šteti. Proizvod se koristi za kožu i sluznicu glave, lica, tijela i intimnih dijelova tijela, za ruke i noge, za djecu, odrasle i starije osobe.

Način primjene

SeptaSol® Oxygen je vrlo jednostavan za uporabu. Nanosi se direktno na zdravu ili oštećenu kožu ili sluznicu jednom ili više puta sa ili bez utrljavanja, ovisno o potrebi. Po potrebi, na njega se mogu stavljati gaze, zavoji i flasteri i/ili odgovarajuće kreme ili masti.

Pogodan je za upotrebu u svim prilikama, lako se nosi sa sobom u torbici, džepu ili ruksaku na izlet, kampiranje, odmor, ljetovanje ili za vrijeme radova u polju, šumi, vinogradu, raznim građevinskim radovima ili na ribolovu, jedrenju, kupanju, sunčanju, za vrijeme bavljenja sportom itd.

Pakiranje: 100 ml

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SEPTASOL LIQUID 100ML”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Updating…
  • Nema proizvoda u košarici