Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

SEPTASOL LIQUID GEL

82,49 kn

  • prirodan je antiseptik za kožu i sluznicu

  • zaustavlja krvarenje

  • smanjuje bol i svrbež kod uboda komaraca

  • izuzetno uspješno otklanja prištiće, čiriće i akne

  • ne nadražuje, ne iritira, ne šteti

Opis

Septasol Oxygen gel prirodan je antiseptik za kožu i sluznicu, djelotvoran na ogrebotine, infekcije, prištiće, ubode, rane..

Svojstva i djelovanje: Septasol Oxygen gel sadrži jednoatomski kisik (oxygen) koji uništava mikroorganizme na koži i sluznici, a pritom ne šteti stanicama. Za samo 60 do 300 sekundi uništit će mikroorganizme, dok istovremeno pomaže brzom oporavku napadnutih stanica i brzom zacijeljivanju rana. Stoga dezinficira i sanira ozljede svih vrsta. Pospješuje zarastanje ogrebotina, rana, dekubitusa i rana prouzročenih dijabetesom, te smanjuje hematome i ublažava otekline. Pomaže kod uboda insekata i kukaca (komarci, ose, pčele, obadi, muhe, pauci, buhe, krpelji itd.). Smanjuje bol, oteklinu i svrbež već za 1 minutu, a može spriječiti i prijenos zaraze.

Način primjene

Septasol gel nanesite direktno na oštećenu ili zdravu kožu ili sluznicu. Gel možete nanijeti bez utrljavanja ili ga utrljati. Postupak možete ponoviti više puta, ovisno o potrebi. Nakon što se nanešeni sloj gela upije ili osuši, na to područje možete stavljati i gaze, zavoje, flastere i/ili odgovarajuće kreme i masti.

usercartmagnifiercrossmenu