Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Electa kids 5ppm - Revitalizirajući tonik sa ionima srebra

99,00 kn (13,14 €)

Electa – Koloidna Srebrna voda
Electa – Koloidna Srebrna voda se može uzimati i lokalno – na koži, može se primjenjivati u nos i pluća, kao i za grgljanje, također i za tretmane otvorenih rana i opekotina.
Koncentracija ovih čestica je 5 ppm, što znači da milion čestica vode sadrži 5 čestica Srebra. 

Opis

Electa – Koloidna Srebrna voda je čista supstanca (sadržaj) submikroskopskih čestica Srebra. U tekućini čiste destilirane vode sa minimalnim električnim nabojem na svakoj čestici. Jednostavnije rečeno, ona je Koloid – tekućina u kojoj su veoma male čestice srebra od 0,001 mikrona u presjeku. Electa Koloidna Srebrna voda je bezbojna, bez mirisa i okusa. Koristi ljudskom organizmu u prevenciji i liječenju infektivnih bolesti, kao i jačanju i podmlađivanju organizma više od bilo kojeg poznatog preparata. Ona je jedan od najjačih prirodnih antibiotika poznatih čovjeku. To je najbolja forma za tretman bolesti uzrokovanih bakterijama, virusima ili gljivicama.

Lokalno (na koži), Electa – koloidna Srebrna voda ne peče, ne sadržava slobodne radikale, a uz sve to je jako antiseptičko (dezinfekcijsko) sredstvo i dovodi do brze regeneracije oštećenih stanica i tkiva. Također se može ukapati u oči ukoliko dođe do crvenila, infekcije ili povrede. Ona se može korisiti kao preventiva, koja stvara dodatni imunološki sustav za sprečavanje infekcija, ili kao dragocjena pomoć u tretiranju infekcija i bolesti. Kao preventiva odlično djeluje žličica Electa – koloidne Srebrne vode 3 do 4 puta na dan na prazan stomak. Najefikasniji je način da se stavi ispod jezika i tu drži oko 5 sekundi i još 10 sekundi promućka u ustima prije nego što se proguta.
Ona se već iz usne šupljine direktno apsorbira u krv. Kao sporedan efekat ovakvoga načina primjene primjetit ćete da su vam zubi nevjerovatno bijeli i čisti, da na njima više nema ružnih naslaga, da ste se riješili upale desni i lošeg zadaha, a šanse za nastanak novog karijesa biti će minimalne.
Da bi se očuvala njena potpuna efikasnost koristite obavezno plastičnu žlicu ili staklenu žlicu ili čašu.

Sastav

aqua

Možda će vam se također svidjeti…

usercartmagnifiercrossmenu