Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Proteochoc 12 kapsula - PiLeJe

91,06 kn

Dodatak prehrani koji sadrži patentirani ekstrakt Porphyral HSP-a ®, dobiven iz jestive alge Porphyra umbilicalis i ulje boražine.
PROTEOCHOC se može preporučiti kao pomoć u zaštiti stanica tijekom stresa (opekline, udarci, uganuća, iščašenja, intenzivna fizička aktivnosti, prolazni stres, nakon bolesti i operacije), za brži i uspješniji oporavak ili preventivno za jačanje obrane organizma.
Porphyral HSP-a ®, patentirani ekstrakt dobiven iz jestive alge Porphyra umbilicalis s područja obala Bretanje, koja izlučuje ''anti-stress'' supstance tzv. heat shock proteine, čije je osnovno svojstvo obrana organizma od širokog raspona napada kojima stanice mogu biti izložene.

Opis

Proteochoc kapsule se preporučuju postoperativno za zacjeljivanje kože, u akutnim fazama opeklina od sunca i alergija na sunce, kao pomoć u zaštiti stanica tijekom stresa (opekline, udarci, uganuća, iščašenja, intenzivna fizička aktivnosti, prolazni stres, nakon bolesti i operacije), za brži i uspješniji oporavak ili preventivno za jačanje obrane organizma.
Pakiranje: 12 kapsula
SASTOJCI:

Sastojci u dnevnoj dozi: (=1 kapsula) (=4 kapsule)
Ulje sjemenki boražine (Borago officinalis) 240 mg 960 mg
- Zasićene masne kiseline 48 mg 192 mg
- Jednostruko nezasićene masne kiseline 45 mg 180 mg
- Polinezasićene masne kiseline od toga: 132 mg 528 mg
- - gama-linolenska masna kiselina 48 mg 192 mg
Porphyral HSP® 250 mg 1000 mg

UPUTE ZA UPORABU:
Način primjene: 1 – 4 kapsule dnevno popiti s čašom vode. Preporučuje se korištenje 3 - 12 dana.
Napomene:  Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i hladnom mjestu.

usercartmagnifiercrossmenu