Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Phytostandard Crni ribiz - Trputac tablete - Pileje

161,09 kn

PHYTOSTANDARD CRNI RIBIZ - TRPUTAC, 30 tableta
Dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt lista crnog ribiza (Ribes nigrum.) i lista uskolisnog trputca (Plantago lanceolata L.).
 OPIS PROIZVODA:
Povratak prekrasne proljetne renesanse donosi i rizik od neugodnih i iscrpljujućih simptoma (kihanje, curenje iz nosa, svrbež očiju,...) uslijed najezde peludi.
Phytostandard CRNI RIBIZ - TRPUTAC preporučuje se kao podrška jačanju prirodne obrane organizma.
Ekstrakt lista crnog ribiza djeluje protuupalno, stoga se koristi kod alergijskih i reumatskih tegoba.
List uskolisnog trputca sadrži protuupalne spojeve - iridioide i puno sluzi koje olakšavaju iskašljavanje razblažujući sekret nastao u dišnom sustavu, što čini odličnu kombinaciju za blaža upalna stanja oralne mukoze, nastalih kao posljedica infekcije. Tradicionalno se koristi za ublažavanje suhog kašlja.
Pakiranje: 30 tableta

Opis

SASTOJCI:

Sastojci u dnevnoj dozi:  (=1 tableta) (=4 tablete)
Suhi ekstrakt lista crnog ribiza (Ribes nigrum.) 68 mg 272 mg
Suhi ekstrakt lista uskolisnog trputca (Plantago lanceolata L.) 93 mg 372 mg

UPUTE ZA UPORABU:
Način primjene: Preporuča se uzimanje 1 - 4 tablete s velikom čašom vode. Vremensko ograničenje primjene je 7 – 30 dana.
Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prekomjerna upotreba može imati laksativno djelovanje.
Upozorenje: Ne preporučuje se djeci mlađoj od 3 godine. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.
Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i hladnom mjestu.

usercartmagnifiercrossmenu