Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

LifeTime G&M COMPLEX – GLUKOZAMIN + MSM, kapsule

239,97 kn

Kombinacija gore navedenih tvari u omjeru koji osigurava dovoljnu količinu te tri aktivne komponente. Takva formulacija pomoći će Vam da se riješite simptoma svih reumatskih bolesti kao što su bolovi, upala, ukočenost, otežano kretanje.

SKU: 165 Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

Glukozamin je tvar koja se prirodno nalazi u zglobovima i služi za stvaranje zaštitnog omotača koji sprječava da dolazi do trenja između kostiju prilikom kretanja kako bi one ostale sačuvane.
On je jedan od glavnih sastojaka hrskavice i ako ga nema u dovoljnim količinama ona se ne stvara te se u konačnici može razviti osteoartritis.
Glukozamin sulfat je oblik glukozamina koji se pokazao najdjelotvornijim za stvaranje hrskavice.
Metil- sulfonil-metan (MSM) je jedan od najboljih prirodnih izvora sumpora. Sumpor je sastojak nekoliko važnih aminokiselina koje izgrađuju proteine. Povoljno djeluje na rastezljivost staničnih membrana i očuvanje pokretljivosti.
Kod bolesnih zglobova MSM doprinosi smanjenju bolova i upale, a kod zdravih doprinosi očuvanju fleksibilnosti.
Opis:
Dvije kapsule na dan ili po preporuci stručne osobe.
90 kapsula (= 122,4 g)
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Glukozamin ( kao glukozamin sulfat-2KCl)  296 mg
MSM (metilsulfonilmetan)   1000 mg
Sadrži rakove i školjke!
usercartmagnifiercrossmenu