Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Mačja kandža Dr. Popov prirodni antioksidans

214,00 kn

 

  • moćan antioksidant

  • visoka kvaliteta

  • prirodno posušena kora

Opis

Mačja kandža – prirodna potpora zdravlju i dobrom osjećaju

 

Mačja kandža (španjolski Una de Gato) zanimljiv je tropski uspon koji se približava susjednim stablima drveta u obliku "kandži" koje rastu duž stabljike lišća. Zbog njihovog posebnog oblika, biljka je dobila ime 'mačja kandža'.

Biljka uspijeva u amazonskim prašumama Južne Amerike i doseže visinu od više od dvadeset metara.

 

Mačja kandža ima:

Mačja kandža sadrži spojeve pentacyclic oxindole alkaloide (POA)

Koji su se pokazali kao potpora imunološkom sustavu, kod prevencije raka. POA spojevi poboljšavaju sposobnost bijelih krvnih zrnaca, koja su u našem organizmu zadužena za naš imunitet – prirodnu obranu od bakterija i virusa, na način da ih potiču na veću proizvodnju interleukina (skupina citokina koji posreduju u komunikaciji između različitih vrsta limfatičkih stanica. Citokini su skupina bjelančevina niske molekularne mase, koje su važni posrednici u prijenosu informacija između različitih stanica u organizmu). Također pomažu većem stvaranju T i B limfocita (suradnja ovih podvrsta limfocita je neophodna u normalnom funkcioniranju imunološke obrane organizma), što je vrlo važno kod obrane od novih, mutirajućih virusa kao što je svinjski virus H1N1 (B limfociti) ili kod obrane od raka (T limfociti) koji napadaju stanice raka, kao i viruse AIDS-a pronađenih u krvotoku.

Mačja kandža kapsule sadrže samo prirodnu sušenu koru. Prirodno sušenje je jedan od najstarijih metoda očuvanja kako bi se osiguralo da su svi važni sastojci prirodno očuvani. Stoga je proizvod također potpuno bez konzervansa.

Preporučeni dnevni unos: 1-2 kapsule 2 puta na dan, (djeca od 6. godina 1 kapsulu dnevno), na tašte ili između obroka. Kapsule progutati cijele s dovoljnom količinom vode.

Ne sadrži umjetne arome.

 

Neto težina: 14,5 g

Proizvod je dodatak prehrani.

Upozorenje: Preporučene dnevne količine ili doze se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Držite izvan dohvata djece.

Skladištiti na suhom mjestu ispod 25 ° C. Nije prikladna za djecu mlađu od 6 godina, trudnice i dojilje.

 

Sastav

Sastav: mačja kandža kora (Una de Gato) 115 mg / kapsula, želatinasta kapsula.

 

Možda će vam se također svidjeti…

usercartmagnifiercrossmenu