Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Icelandic harvest Astaxanthin kapsule, 60x4mg

199,96 kn

Astaxantin je vrlo snažni prirodni antioksidans koji kao i beta karoten pripada skupini karotenoida.

Astaxantin je korisno uzimati i kod tegoba vezanih uz oksidativni stres:

  • pušenje
  • mršavljenje
  • fizički napor
  • nepravilna prehrana

 

Opis

Dodatak prehrani s astaksantinom.

Astaxanthin -Blagodati za kožu i zaštita od sunca

Koža kao naš površinom najveći organ, osim što ima zaštitnu funkciju svojevrsno je ogledalo općeg zdravstvenog stanja organizma. Brojni poremećaji organizma očituju se promjenama na koži. Kako bi se održala fiziološka funkcija kože potrebno ju je zaštiti od vanjskih utjecaja. Jedna od najvećih opasnosti za kožu je i štetno UV zračenje koje osim crvenila, opekotina i eritema može izazvati puno ozbiljnije bolesti kao što je rak kože.

Astaxantin -Uloga u zdravlju kože

Pravovremenom zaštitom kože sprječava se razorno djelovanje slobodnih radikala te prijevremeno starenje kože, gubitak vlažnosti i stvaranje bora. Osim njege kože provjerenim preparatima za zaštitu od vanjskih utjecaja, iznimno je važno dodatno uzimati nutrijente za zaštitu osjetljivih staničnih struktura. Astaxantin je vrlo snažni prirodni antioksidans koji kao i beta karoten pripada skupini karotenoida. Njegovo antioksidativno djelovanje je oko 10 puta snažnije od beta-karotena i drugih karotenoida.

Tko bi trebao uzimati astaxantin, koliko i kada?

Astaxantin se može uzimati tijekom cijele godine zbog antioksidativnih svojstava. Preporuča se dnevni unos od 4 mg za sve osobe koje su preosjetljive i sklone alergijama na sunce, te svima koji dugo borave na suncu.

Astaxantin je korisno uzimati i kod tegoba vezanih uz oksidativni stres:

  • pušenje
  • mršavljenje
  • fizički napor
  • nepravilna prehrana

Astaksantin se također preporuča uslijed problema sa vidom i zglobovima.

Kvaliteta Icelandic harvest Astaxanthin kapsula

Proizvod Algalif Astaxanthin sadrži ovaj prirodni karotenoid dobiven uzgojem alge Haematococcus pluvialis, na ekološki prihvatljiv način. Najvažnije odrednice vlastite proizvodnje astaksantina, Alagalif temelji na visokoj kvaliteti, čistoći i održivosti.

Tvornička postrojenja i laboratoriji za kontrolu svih procesa proizvodnje locirani su na Islandu, koji maksimalno koristi prirodne resurse obnovljive energije, ima čisti zrak i besprijekorno čistu vodu dostupnu u velikim količinama. Algalif se u proizvodnji vodi načelima održivosti, poštujući visoke ekološke standarde. U proizvodnji se koristi isključivo „čista energija“, 100% iz geotermalnih izvora. Voda koja se koristi maksimalne je čistoće, sa niskim udjelom minerala i bez klora, filtrirana prirodnim putem kroz slojeve vulkanskih stijena, praktično sterilna kao na izvoru.

 

Sastav

Način primjene: popiti jednu astaxanthin kapsulu na dan uz obrok

Napomena: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Sastojci: visokooleinsko ulje šafranike, visokooleinsko ulje suncokreta, antioksidans: D-alfa-tokoferol, ekstrakt ružmarina, ekstrakt astaksantina, kapsula (RIBLJA želatina, glicerin, pročišćena voda)

Možda će vam se također svidjeti…

usercartmagnifiercrossmenu