Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Herbasan MF, 30 kapsula, Herba Croatica

70,00 kn

Za brže usnivanje i dugotrajan san.
Sadrži melatonin i biljne ekstrakte.

Opis

Prirodni proizvod koji djeluje umirujuće, zaustavlja ciklus nesanice te doprinosi održanju normalnog sna. Sadrži ekstrakte korijena odoljena, lista pasiflore, cvijeta kamilice i lista paprene metvice te vitamin B6, folnu kiselinu i melatonin koji doprinosi skraćenju vremena potrebnim za usnivanje.

  • Kod teškoća prilikom usnivanja unatoč umoru
  • Čestog buđenja tijekom noći
  • Laganog, isprekidanog iscrpljujućeg sna
  • Dnevne pospanosti

Melatonin

Jedan od značajnih hormona koji pridonosi boljoj kvaliteti sna je melatonin, a često ga se upravo zbog njegovih pozitivnih učinaka i djelovanja na ciklus sna naziva „hormon sna“.

Valerijana

Ljekovita svojstva valerijane su sedativno i spazmolitičko djelovanje. Za sedativno djelovanje valerijane zaslužne su bioaktivne sastavnice eteričnog ulja te valepotrijati, dok valerenska kiselina i njezini derivati imaju, uz sedativno, i spazmolitičko djelovanje.

Pasiflora

Pasiflora je našla primjenu u najčešćim boljkama modernog užurbanog života: nervoza, nemir, nesanica, ali i težim poremećajima kao što su anksioznost i ovisnosti svih vrsta (uključujući i ovisnosti o lijekovima koji djeluju na živčani sustav, cigaretama te nekim vrstama lakših droga).

Kamilica

Njena protuupalna, antibakterijska, sedativna i antialergijska svojstva pokazuju djelotvornost u liječenju groznice, mučnine, astme, kolika, kožnih bolesti i upala, želučanih bolesti i prehlada.

Paprena metvica

Paprena metvica djeluje blago umirujuće, te smiruje tegobe u probavnim organima - grčevi, nadutost i podražaj na povraćanje, a djelotvoran je i protiv lakših proljeva.

Mediteranski faktor MF®

Herbasan MF® u sebi sadrži ekstrakte biljaka koje su od davnina poznate i potvrđene kao velike riznice antioksidanata, upotpunjene s najjačim saveznicima Mediterana. Mediteranski faktor čine četiri autohtone mediteranske biljke koje svojim djelovanjem potiču prirodnu ravnotežu i jačaju organizam.

Način primjene:

Uzimati jednu (1) kapsulu dnevno, po potrebi.

Količina: 30 kapsula

Sastav

Sastav: Ekstrakt lista paprene metvice, Mediteranski faktor MF® (zaštićena biljna mješavina koja sadrži: ekstrakt sjemenki grožđa, ekstrakt pokožice grožđa, ekstrakt lista masline, ekstrakt ploda nara), ekstrakt korijena odoljena, liofilizirani plod kivija, ekstrakt lista pasiflore, ekstrakt cvijeta prave kamilice, piridoksin hidroklorid, melatonin, folna kiselina, emulgator mikrokristalična celuloza, maltodekstrin, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid; celulozna kapsula.

usercartmagnifiercrossmenu