Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Herbamir MF, 30 kapsula, Herba Croatica

70,00 kn

Pomaže u stvaranju serotonina, ključnog hormona koji je povezan s raspoloženjem, srećom i pozitivnim stavovima i tako prkosi stresu i tjeskobi.

Nema utjecaja na budnost, vrijeme reakcije ili koncentraciju.

Opis

Prirodni dodatak prehrani, čije se djelovanje temelji na sinergiji biljne mješavine, vitamina B skupine, magnezija, te kolina i inozitola. Oni doprinose normalnoj psihološkoj funkciji, kao i normalnom energijskom metabolizmu i borbi protiv dnevne razine stresa.

  • Normalna psihološka funkcija
  • Smanjenje umora i iscrpljenosti
  • Normalno funkcioniranje živčanog sustava
  • Normalni metabolizam stvaranja energije

 

Pasiflora

Pasiflora je našla primjenu u najčešćim boljkama modernog užurbanog života: nervoza, nemir, nesanica, ali i težim poremećajima kao što su anksioznost i ovisnosti svih vrsta (uključujući i ovisnosti o lijekovima koji djeluju na živčani sustav, cigaretama te nekim vrstama lakših droga).

Kamilica

Njena protuupalna, antibakterijska, sedativna i antialergijska svojstva pokazuju djelotvornost u liječenju groznice, mučnine, astme, kolika, kožnih bolesti i upala, želučanih bolesti i prehlada.

Magnezij

Magnezij se može smatrati esencijalnim mineralom ljudskog tijela, s obzirom da sudjeuje kao kofaktor enzimima u više od 300 biokemijskih reakcija, potrebnih za održavanje homeostaze u organizmu.

Vitamini B skupine

Ukoliko primjetite probleme sa zdravljem, koji se očituju učestalim glavoboljama, zaboravljivošću, razdražljivošću, umorom, bolovima u mišićima, problemima s kožom ili pak probavnim tegobama, vjerojatno patite od nedostatka vitamina B skupine.

Kolin i inozitol

Kolin i inozitol dio su vitamina B skupine, koji sudjeluju u formiranju staničnih membrana i imaju ključnu ulogu kod aktivnosti neurotransmitera. Opuštaju živčanu napetost, pozitivno djeluju kod potištenosti i tjeskobe, a najvažniji zadatak im je poticanje stvaranja živčanog prijenosnika acetilkolina.

Mediteranski faktor MF®

Herbamir MF® u sebi sadrži ekstrakte biljaka koje su od davnina poznate i potvrđene kao velike riznice antioksidanata, upotpunjene s najjačim saveznicima Mediterana. Mediteranski faktor čine četiri autohtone mediteranske biljke koje svojim djelovanjem potiču prirodnu ravnotežu i jačaju organizam.

Način primjene:

Uzimati 1-2 kapsule dnevno, po potrebi uz obrok.

Količina: 30 kapsula

Sastav

Sastav: Ekstrakt lista pasiflore standardiziran na 3,5 % viteksina, magnezijev oksid, ekstrakt cvijeta prave kamilice standardiziran na 0,3 % apigenina, kolin, inozitol, Mediteranski faktor MF® (zaštićena biljna mješavina koja sadrži: ekstrakt sjemenki grožđa, ekstrakt pokožice grožđa, ekstrakt lista masline, ekstrakt ploda nara), riboflavin, tiamin hidroklorid, emulgator mikrokristalična celuloza, pteroilmonoglutaminska kiselina, cijanokobalamin, tvar protiv zgrudnjavanja silicijev dioksid, celulozna kapsula.

usercartmagnifiercrossmenu