Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Hartikol 30 vegetabilnih kapsula

128,12 kn

Za održavanje normalne razine kolestorola.

Opis

Dodatak prehrani za održavanje normalne razine
kolesterola u krvi.

Hartikol je jedini proizvod na našem tržištu koji osim fermentirane crvene riže, u svom sastavu sadrži i ekstrakt lista artičoke za još bolje djelovanje.
Monakolin K uspješno snižava koncentraciju kolesterola i triglicerida u krvi pacijenata.

Dovoljna je samo jedna kapsula dnevno

Kolesterol, kao vrsta masnoće prisutna u svakoj živoj stanici, ključan je čimbenik u metaboličkim procesima. Ipak, ako se razina poveća može postati rizični faktor razvoja kardiovaskularnih bolesti. Hartikol je dodatak prehrani čije posebno djelovanje djeluje u samo jednoj kapsuli dnevno. Ne sadrži alergene, gluten ni laktozu.

Prirodan proizvod

Hartikol je jedini prirodni dodatak prehrani koji sadrži kombinaciju fermentirane crvene riže s ekstraktom lista artičoke. Pozitivna svojstva crvene riže u borbi protiv visoke razine kolesterola dugo su poznata i primjenjivala su se već u drevnoj Kini. Egipćani su u istu svrhu koristili artičoku. Hartikol je jedini proizvod koji je ta znanja i svojstva prirodnih proizvoda spojio u jedno.

Sastav

Suhi ekstrakt fermentirane crvene riže
(Monascus purpureus)

Monakolin K iz crvene riže doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Koristan učinak se postiže dnevnim unosom 10 mg monakolina K. Hartikol u dnevnoj dozi sadrži 10 mg monakolina K

Suhi ekstrakt lista artičoke
(Cynara scolymus L.)

Možda će vam se također svidjeti…

usercartmagnifiercrossmenu