Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Biotin pure & strong 120 kapsula - Natural Elements

125,00 kn

Biotin, vitamin ljepote, ima važnu ulogu u tvorbi keratinske supstance, čime osigurava lijepu kožu, sjajnu kosu i čvrste nokte. Spada u vitamine topljive u vodi i na njega se mogu vezati proteini avidin i streptavidin. Dio je vitamina B kompleksa, pa se stoga brzo apsorbira iz probavnog trakta. Najveći utjecaj ima na kosu, ispitivanja pokazuju da može pomoći kod tanke, krhke i vlažne kose. Bitnu ulogu ima i protiv opadanja kose.

Opis

Biotin, vitamin ljepote, ima važnu ulogu u tvorbi keratinske supstance, čime osigurava lijepu kožu, sjajnu kosu i čvrste nokte. Spada u vitamine topljive u vodi i na njega se mogu vezati proteini avidin i streptavidin.  Djeluje kao koenzim u tijelu i potreban je za metabolizam masnih kiselina, aminokiselina i glukoze.
Dio je enzimskog sustava, u kojem pretvorbu makronutrijenata iskorištava za energiju i fizičku aktivnost. Također je uključen u regulaciji razine šećera u krvi. Sudjeluje u sintezi aminokiselina leucina, valina i izoleucina. B vitaminski kompleksi zajedno podržavaju metaboličku aktivnost, rad mozga, živčane signale i mnoge druge važne svakodnevne funkcije.
Natural Elements nudi proizvod D-biotin, koji je prirodni, bioaktivni oblik biotina, visoke farmaceutske čistoće i kvalitete.
  
  • vitamin ljepote
  • doprinosi održavanju normalne kose, kože i noktiju

 Nutritivne vrijednosti
Sadržaj  1 kaps.  %PU*
Biotin  2,5mg 5000%
 * Preporučeni dnevni unos

Sastav:
Tvar za povećanje volumena: Mikrokristalna celuloza, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza), Biotin
        
120 kapsula, 24g


Preporuke:
Odrasli, 1 kapsula dnevno  uz obrok.
Dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Upozorenja:
Držati izvan dohvata djece.
Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
usercartmagnifiercrossmenu