Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Biljno ulje iz 110 biljaka - Salvija

42,63 kn

Za višestruku njegu tijela i masažu. Osvježava i dezodorira stopala. Preporuča se kod teških nogu, žarenja i bolova u stopalima.

 

Opis

NAČN UPORABE:

Kod znakova umora i iscrpljenosti 2-4 ulja kapi utrljati na čelo, sljepoočnice, tjeme i potiljak.

U večer prije športskih aktivnosti, šetnje ili planinarenja izmasirajte si s nekoliko kapi ulja ruke, nadkoljenice, podkoljenice i stopala i ponovite to i nakon aktivnosti.

Pomiješajte ovo ulje s nešto biljnog ili neutralnog ulja i s tom se mješavinom masirajte poslije svake kupke, tuširanja ili športskih napora.

Za njegu stopala uzmite par kapi ulja i izmasirajte ih poslije svake kupke, osobito kod žarenja i probadanja u stopalima, osjećaja teških nogu i neugodna mirisa nogu.

Nakon duljeg pješačenja blagotvorno djelovanje ovog ulja osjeti se odmah poslije masiranja. Noge su svježe i namirisane.

UPOZORENJE: Samo za vanjsku uporabu. Gutanje ulja je opasno po zdravlje i može izazvati oštećenje pluća. Ne stavljati na oči i sluznicu. Nije za djecu do 6 godina. Uporaba samo prema primjerima iz ovih uputa. Ne rabiti u zavojima i ovojima. U kontaktu s kožom moguće su reakcije. Ne smije se prekoračiti navedeni broj kapi. Zapaljiva tekućina. Čuvati izvan dohvata djece

KOLIČINA: 100 ML

usercartmagnifiercrossmenu