Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Ayu Kana Premium, Prah 100g - AyuGarden

100,00 kn (13,27 €)

Vrhunska kana za prirodno bojanje kose.

 

Opis

U prirodi pronalazimo sve što nam je potrebno za kvalitetan i uravnotežen život. Kada je riječ o njezi kose, sve o pravom povratku prirodnom možemo učiti od žena u Indiji. One već tisućljećima na svoju kosu nanose prahove biljaka koje njihovu kosu čine jedinstvenom – sjajnom, snažnom i zdravom.

Kana je biljka od davnina poznata po njezi i jačanju kose, dajući joj prekrasan bakrenasti odsjaj. Prava, čista kana trajno boji kosu te se ne ispire. Kana je transparentna i ne može posvijetliti kosu, stoga rezultat bojenja ovisi o boji vaše kose. Na tamnijoj kosi kana će ostaviti crvenkasti odsjaj, dok će svjetliju kosu obojiti u intenzivnu bakreno crvenu boju. U kombinaciji sa senom, ovisno o omjeru, kana daje nijanse od boje meda do svjetlijih narančastih tonova, dok u kombinaciji s indigom daje cijelu paletu smeđih tonova. Dodatkom amle neutralizira se kanin crvenkasti odsjaj.

Kana donosi mnoge blagodati za kosu – njezine molekule na kosi blokiraju sunčeve zrake i stvaraju prirodnu UV zaštitu. Zadržava vlagu u kosi čime sprječava pucanje vrhova, što omogućuje da brže postignete željenu duljinu kose.

Važno je izabrati vrhunsku, čistu kanu, jer na tržištu postoje mnoge “lažne”, odnosno nedovoljno pročišćene kane ili s različitim dodacima (pa čak i s dodatkom kemikalija) kojima ne možete postići željeni učinak.

 

 

Sastav

Sastav: Kana (lat. Lawsonia inermis)

usercartmagnifiercrossmenu