Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Vidermina MD Deligyn Intimni gel s aplikatorom 6x5ml

86,66 kn

Intimni gel s aplikatorom namijenjen sprječavanju problema suhoće vagine, svrbeža, peckanja i preosjetljivosti prouzročene promjenama vaginalnog pH.
S biljnim ekstraktima arnike, bijelog sljeza i aloe vere, obogaćen hijaluronskom kiselinom s umirujućim, hidratantnim i osvježavajućim djelovanjem.

Opis

Intimni gel s aplikatorom, s biljnim ekstraktima arnike, bijelog sljeza i aloe vere. Intimni gel s aplikatorom, neutralan pH, formuliran da sprječava vaginalnu suhoću, svrbež, peckanje i preosjetljivost. Njegov sastav, obogaćen kompleksom odabranih biljnih ekstrakata, ima umirujući i zaštitni učinak.
NEUTRALAN PH – NE SADRŽI PARFEME, BOJE I DERIVATE PŠENICE – NE SADRŽI MASNE TVARI – NE OSTAVLJA MRLJE – MOŽE SE KORISTITI S KONDOMIMA.
Namijenjen za sprječavanje:
• vaginalne suhoće,
• vaginalnog svrbeža i peckanja,
• vaginalne preosjetljivosti.
UČESTALOST KORIŠTENJA: Unesite jedan aplikator dnevno, 6 dana uzastopno ili prema savjetu liječnika. Ako je potrebno, ovaj se proizvod može koristiti duže vrijeme.
Uporaba:
• Uklonite poklopac aplikatora.
• Ležeći na leđima, umetnite kanilu u rodnicu.
• Istisnite aplikator tako da se potpuno isprazni.
TESTIRANO NA NIKAL, KOBALT, KROM, PALADIJ I ŽIVU*.
*Manje od 1 ppm. Manje količine mogu izazvati preosjetljivost kože.
UPOZORENJE: Potrebno je upotrijebiti cijelu dozu odjednom. Ako se kanila ponovno koristi, osnovni higijenski uvjeti neće biti ispunjeni, a djelovanje gela če biti smanjeno. U slučaju preosjetljivosti na sastojke nemojte koristiti proizvod. U slučaju nuspojava prestanite koristiti proizvod i posavjetujte se s liječnikom. Ako proizvod dospije u oči, temeljito isperite vodom. Čuvati izvan dohvata i pogleda djece. Zaštititi od sunčeve svjetlosti i topline.
PROIZVOĐAČ: Istituto Ganassini di Richerche biochimiche, Milano Italija

usercartmagnifiercrossmenu