WEB TRGOVINA - LJEKARNA I BIO DROGERIJA

SANOVITA KREMA 50ML MEGAMIN MED

181.25 kn

ZA BOLOVE U ZGLOBOVIMA, MIŠIĆIMA, ISTEGNUĆA, ZA MODRICE

Krema Sanovita je proizvod visoke djelotvornosti zahvaljujući sinergiji klinoptilolita, ekstrakta gaveza (Symphtum Officinale) i ekstrakta arnike (Arnica Montana).

Klinoptilolit ima funkciju ukloniti štetne tvari iz kože, a otpustiti hranjive minerale kao što su cink, selen, magnezij, silicij i dr. Klinoptilolit  regulira vanjski status kože dok aktivne substace iz biljaka umanjuju i olakšavaju nastalu štetu.

Gavez je odlična biljka za kožu i za bolove nastale zbog uklještenja živaca i mišića. Glavnom aktivnom djelatnom tvari smatra se alantoin koji ima sposobnost poticanja stvaranja novog tkiva. Alantoin ima snažno keratolitičko i adstrigentno djelovanje, djeluje na bol i smanjuje otok. Gavez sadrži još karotenoide, vitamine A, C i E.

Arnika (Arnica montana) ima izražena analgetska i protuupalna djelovanja pri tretiranju modrica, bolova u zglobovima, bolove u mišićima, istegnuća i drugih bolova. Za to su zaslužni sesquiterpeni lactone.

Udružena moć klinoptilolita, ekstrakta gaveza i arnice koristimo kao kremu za njegu kod problema s mišićima i zglobovima, kod išijasa, reume i kod artritisa.

Krema Sanovita je proizvod prirodnog porijekla bez konzervansa i aditiva koju se može primjenjivati bez ikakvih ograničenja.

Savkodnevno nanositi u tankom sloju dva do tri puta dnevno

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SANOVITA KREMA 50ML MEGAMIN MED”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Updating…
  • Nema proizvoda u košarici