WEB TRGOVINA - LJEKARNA I BIO DROGERIJA

Reishi Immune Support – 90 kapsula – Natural Elements

289.95 kn

 • sudjeluje u borbi protiv virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija
 • doprinosi zdravlju gastrointestinalnog sustava
 • 1 kapsula sadrži:
  300mg reishi ekstrakta
  100mg andrographis ekstrakta
  100mg astragalus ekstrakta
  Sudjeluje u borbi protiv infekcija.
  
Andrographis (lat. Andrographis paniculata) ekstrakt koristan je za bilo koju vrstu infekcije. Ima pozitivan učinak na proces čišćenja krvi i vrlo je jak imunostimulans. Andrographis poboljšava cirkulaciju krvi. Pozitivno djeluje protiv stvaranja vaskularnih naslaga (arterioskleroza) te sprječava stvaranje tromboze.
U ovu formulu uključen je i Astragalus (lat. Astragalus membranaceus) ekstrakt koji sadrži mnoštvo aktivnih sastojaka među njima i flavonoide, koji doprinose odžavanju imunološke ravnoteže. Koristi se za podršku osobama s čestim infekcijama. Pozitivan utjecaj na imunološki sustav ima i na osobe s alergijom.
Također ima pozitivan učinak kod oštećenja jetre, koja mogu biti uzrokovana, primjerice, alkoholom. Ne manje bitno je to da bi astragalus mogao ublažiti nuspojave uzrokovane kemoterapijom ili radioterapijom.
Reishi gljiva (lat. Ganoderma lucidum) u obliku visoko pročišćenog ekstrakta beta 1,3/1,6-D glukana, koji nudi bogat izvor polisaharida snažan je imunostimulator, također je uključen u formulu. Ima i sposobnost regulacije imunološkog sustava odnosno regulacije imunološkog odgovora.

Nutritivne vrijednosti


Sadržaj  1 kaps.  %PU*
Reishi ekstrakt  300mg   **
Andrographis ekstrakt  100mg   **
Astragalus ekstrakt 100mg  **
*  Preporučeni dnevni unos
** Preporučeni dnevni unos nije utvrđen

Sastav:
Reishi (lat. Ganoderma lucidum) ekstrakt, Andrographis (lat. Andrographis paniculata) ekstrakt, Astragalus (lat. Astragalus membraneceus) ekstrakt, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza)

Updating…
 • Nema proizvoda u košarici