WEB TRGOVINA - LJEKARNA I BIO DROGERIJA

OPC-Grape seed extract 500mg – 90 kapsula- Natural Elements

199.90 kn

OPC (Oligomerni proantocijanidini) su djelatna tvar, koja se smatra jednom od najjačih antioksidansa među različitim vrstama bioflavonoida.

  • jaki antioksidans, ima 50 puta snažniju aktivnost od vitamina C i E
  • sudjeluje u očuvanju kolegana i elastina
  
Istraživanja su pokazala pozitivne učinke za neutraliziranje i zaštitu stanica od slobodnih radikala, koji se talože zbog loše prehrane, raznih upala i mnogih drugih uzroka. Kod njihove visoke koncentracije, postojeće upale mogu se pogoršati, a same upale mogu doprinijeti razvoju velikog  broja oboljenja. Stoga je snižavanje nivoa slobodnih radikala sastavni dio liječenja upalnih stanja organizma.
Sjemenke grožđa sadrže skupinu polifenola, koju nazivamo proantocijanidini, a najvrjedniji antioksidans je fenol, oligomerni proantocijanidin OPC. Znanstveno je dokazano da ekstrakti sjemenki grožđa imaju do 50 puta snažniju aktivnost od vitamina C i E. Ne manje bitna prednost OPC-a je sposobnost da čuva kolagen i elastin, važne strukturne sastojke vaskularnih stijenki, kože, vezivnog tkiva, tetiva i ligamenata. Ekstrakt sjemenki grožđa standardiziran je na 95%. Jedna kapsula sadrži 500mg ekstrakta, vrhunske kvalitete Natural Elements.
Sadržaj  1 kaps. %PU*
Ekstrakt sjemenki grožđa 500mg **
  * Preporučeni dnevni unos
** Preporučeni dnevni unos nije utvrđen
Sastav:
Sjemenke grožđa (lat. Vitis vinifera) ekstrakt, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza)
90 kapsula, 56g

Preporuke:
Odrasli, 1 kapsula dnevno  uz obrok.
Dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Updating…
  • Nema proizvoda u košarici