Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Manjistha HAIR Premium - za kosu, Prah 100g, AyuGarden

80,00 kn

Potpuno prirodna biljka za bojanje kose - u kombinaciji s kanom na kosi kreira sjajnu, duboku i bogatu crvenu nijansu. Njeguje vlasište.

 

Opis

Manjistha u kombinaciji s kanom na kosi kreira sjajnu, duboku i bogatu crvenu nijansu.

Ujedno je izuzetno ljekovita biljka za njegu kose zahvaljujući svom antibakterijskom djelovanju te umiruje vlasište, nježno rješava probleme s prhuti donoseći kosi intenzivni sjaj.

NAČIN PRIMJENE:

Manjisthu dodati u mješavinu sa kanom (po želji možete dodati ihibiskus ili ružu damascenu) tako da njezin udio čini maksimalno pola smjese. Prah biljaka umiješati s vodom i sokom cijeđenog limuna 24 sata prije nanošenja na kosu. Mješavina neka bude dovoljno gusta kako bi se zadržala na kosi, no ukoliko je pregusta pri nanošenju na kosu, dodajte još malo vode. Mješavinu ostavite na kosi najmanje 4 sata te potom temeljito isperite.

Osim što kreira neodoljivu crvenu nijansu trešnje na vašoj kosi, manjistha blagotvorno djeluje na problematično, upaljeno vlasište i kožu općenito.

Možete ju pripremiti i kao ljekovitu i umirujuću masku za lice, pomiješanu sa ružom damascenom, aloe verom, amlom i mljevenim zobenim pahuljicama.

Prije nanošenja na lice svakako napravite test osjetljivosti na zapešću ruke.

Sastav

Sastav: biljka Manjistha

usercartmagnifiercrossmenu