WEB TRGOVINA - LJEKARNA I BIO DROGERIJA

Triphala Guggulu 200 kapsula – Ayugarden

290.00 kn

Doprinosi dubinskom čišćenju toksina iz tijela. Ayurveda preporučuje Triphala Guggulu za eliminaciju duboko ukorjenjenih toksina iz organizma. Triphala Guggulu doprinosi dubinskom čišćenju toksina i otpuštanju blokada iz tijela. Na taj način otvaraju se putevi i protoci za cirkuliranje Prane, odnosno čiste zdrave životne energije, te se kao rezultat događa podizanje razine energije u tijelu. Toksini u tijelu jedan su od najvećih i najčešćih uzroka bolesti. Ova tradicionalna ayurvedska formula kombinira detoksificirajući učinak Triphale sa dubokim i snažnim prodiranjem u tkiva koji joj daje Guggulu. Kao rezultat dobivamo duboku i temeljitu detoksifikaciju cijelog organizma.

  

Triphala Guggulu utječe na podizanje razine zdravog, a spuštanje razine lošeg kolesterola, potiče gubitak viška tjelesne težine, te vraćanje metabolizma u ravnotežu.

Podržavajući zdravu probavu i eliminaciju toksina iz tijela, Triphala Guggulu utječe na smanjivanje toksina u probavnom traktu, krvi i kostima, te tkivima.

* Navodi iz ovog teksta prevedeni su s engleskog, izvorno su objavljeni u knjizi “Ayurvedska Medicina – Principi tradicionalne prakse”, autora Sebastiana Pole-a. Knjiga “Ayurvedska Medicina – Principi tradicionalne prakse” enciklopedija je ayurvedske medicine, najcjenjeniji ayurvedski priručnik u svijetu, sa preko 150 monografija ayurvedskih biljaka i formula.

Način primjene: Ujutro na tašte i uvečer nakon zadnjeg obroka, popiti 1-2 kapsule sa mlakom vodom. Kapsule su 100% biljnog podrijetla. Jedna kapsula u prosjeku sadrži 800-900mg praha.

Sastojci: Guggulu (Commiphora mukul), Amalaki (Emblica officinalis), Bibitaki (Terminalia belerica), Haritaki (Terminalia chebula), Pippali (Piper longum).

Kontraindikacije: Ne koristiti u trudnoći i za vrijeme dojenja, zbog laksativnog efekta. Nisu zabilježene kontraindikacije s ljekovima.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Uobičajena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Za individualan način primjene konzultirati ayurvedskog terapeuta. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Važna napomena: Kako bi biljka koju konzumirate postigla svoj puni učinak i uputila svoju ljekovitost u svih 7 tkiva (dhatus) u organizmu, potrebno ju je uzimati kontinuirano, svaki dan, minimalno 45-60 dana u ciklusu. Rezultati se često osjete već nakon nekoliko dana konzumacije. No ako se biljka uzima manje od 45 dana, rezultati uglavnom ostaju kratkoročni. Za jedan ciklus 45 dana potrebno je cca 200 gr, odnosno 200 kapsula biljke. Možete, ukoliko osjetite da Vam tako odgovara, uzimati 6 mjeseci u kontinuitetu, tada je potrebno napraviti manju pauzu u trajanju 10tak dana, potom možete nastaviti s konzumacijom biljke.

  • Ukoliko ste osjetljivi na okuse naručite biljku u kapsulama
  • Otvorene proizvode ne zamjenjujemo
  • Ovaj pripravak je 100% veganski i ne sadrži niti jedan sastojak životinjskog podrijetla
  • Organsko podrijetlo
  • Sastav kapsula: biljna celulozna vlakna

Način čuvanja: Na hladnom i suhom mjestu, držati podalje od izravne sunčeve svjetlosti.

Najbolje upotrijebiti: do datuma otisnutog na pakiranju proizvoda

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Triphala Guggulu 200 kapsula – Ayugarden”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Updating…
  • Nema proizvoda u košarici