Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Bioandina Crvena Maca prah želatinizirana – kutija 150g (30 vrećica x 5g)

149,00 kn

CRVENA MACA jedna je od tri vrste peruanske mace koja ima najviše antioksidativne i nutritivne vrijednosti, najbolja je alternativa hormonalnoj terapiji. Želatinizirana (aktivirana) crvena maca preporučuje se:
- PROSTATA (BENIGNA HIPERPLAZIJA)
- MENOPAUZALNE AKUTNE SMETNJE
- PMS AKUTNI SIMPTOMI
- NEPLODNOST KOD ŽENA (za muškarce preporučamo Crnu Macu)
- ZDRAVLJE KOŽE I AKNE
- OSTEOPOROZA

Opis

Bioandina Crvena Maca je želatinizirana što znači da se termički obrađuje. Drugim riječima, maca se kuha, pri čemu škrob korijena mace dobiva želatiniziranu strukturu. Takvu macu već stoljećima konzumira domicilno stanovništvo Anda – kuhanu, ne sirovu.  Želatinizacijom maca postaje znatno podnošljivija za probavu, mikrobiološki sigurna i zdravstveno ispravna, a najvažnije nutrijenti iz mace optimalno bioraspoloživi u organizmu. Želatinizacijom se dobiva koncentriranija maca, budući da je za 1kg želatinizirane mace potrebno čak 4kg sirove mace. To je razlog i razlike u cijeni u odnosu na sirovu (raw) macu. Zovu maca za žene preporučuje se i muškarcima koji pate od tegoba povećane prostate. Ženama se preporučuje kao afrodizijak, za plodnost i za zaštitu od stresa. Idealna za osteoporozu i osteopeniu. Nakon samo dva tjedna konstantnog korištenja vidljivi prvi rezultati i olakšanje za Vaše probleme sa prostatom.
Želatinizirani maca prah ne zamjenjuje hormone već se koristi se za lučenje hormona stabilnosti.  Prirodna alternativa klasičnoj hormonalnoj terapiji.
Nekoliko istraživanja koja su pokazala da Crvena Maca ima jedinstvena svojstva:
Odsjek za psihijatriju pri Općoj bolnici Massachusetts u Bostonu i Odsjek za psihijatriju i bihevioralne znanosti Sveučilišta Emory u Atlanti proveli su ispitivanje na korijenu crvene mace. Donesen je zaključak da crvena maca može ublažiti seksualnu disfunkciju izazvanu SSRI-om (vrsta antidepresiva) kod žena u postmenopauzi.
Također je dokazano da naspram žute i crne mace sadrži više razine ostalih fitonutrijenata uključujući alkaloide, tanine, i steroide.

usercartmagnifiercrossmenu