Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Atoderm SOS Spray 50ml - Bioderma

98,00 kn

Umirujući sprej protiv povremenog ili dugotrajnog svrbeža. Za nadraženu, suhu, izrazito suhu i atopičnu osjetljivu kožu.

Opis

Djelovanje uključuje sve biološke putove kako bi učinak bio sveobuhvatan za sve oblike svrbeža, od povremenog do dugotrajnog.

Inovacija laboratorija Bioderma temelji se na novoj znanstvenoj spoznaji. Otkrivena su 2 biološka mehanizma koji uzrokuju svrbež kod atopijskog dermatitisa i psorijaze.

Nova Skin Relief tehnologija blokira biološki proces odgovoran za nastanak svrbeža od samog početka, djelujući na glavne biološke putove.
Patent Skin Barrier Therapy™ na biološki način štiti i najsušu kožu od bakterija koje izazivaju pojačanje intenziteta svrbeža.
Vitamin PP i skvalen osiguravaju učinkovitu nadoknadu lipidnih komponenti koje doprinose jačanju kožne barijere.
Patentirani D.A.F.™ kompleks (Dermatological Advanced Formulation) povisuje prag tolerancije kože.

UPUTE ZA UPOTREBU: Koristiti prema potrebi. Kod pojave svrbeža primijeniti više puta tijekom dana. Može se koristiti u kombinaciji s terapijom. Atoderm SOS Spray raspršiti na čistu kožu s 20 cm udaljenosti.
Ukoliko je potrebno, može se razmazati. Ostaviti da se osuši na zraku. Prikladno za cijelu obitelj (bebe osim nedonoščadi - djeca - odrasle osobe).

Sastav

Sastav:

usercartmagnifiercrossmenu