WEB TRGOVINA - LJEKARNA I BIO DROGERIJA

Vitality Selen, 60 kapsula – VIP

175.00 kn

Vitality Selen je važan antioksidans koji služi kao zaštitnik u borbi protiv slobodnih radikala nastalih tijekom stresnih situacija i sportskih napora, ali također uporabom računala i mobitela. U kombinaciji s ječmom dodatno čisti i detoksicira tijelo. Ječam je i biokatalizator za sve metaboličke procese u ljudskom organizmu te pospješuje selenov učinak.

Vitality Selen, uz zaštitu stanica od oksidativnog stresa i vraćanje funkcionalnosti imunosnom sustavu, održava urednu funkciju štitnjače.

Vitality Selen je važan antioksidans koji:

  • štiti tijelo od oksidativnog stresa
  • doprinosi normalnoj spermatogenezi i zdravlju prostate
  • doprinosi normalnoj funkciji štitnjače

SASTOJCI (u preporučenoj dnevnoj dozi, 1 kapsula):
Selen: 55 μg
Ekstrakt ječmene trave: 100 mg

Ekstrakt ječmene trave (Hordeum vulgare), kukuruzni škrob (punilo), hidroksipropilmetilceluloza (kapsula), natrij selenit

Vitality Selen je važan antioksidans – zaštitnik u borbi protiv slobodnih radikala nastalih tijekom stresnih situacija i sportskih napora, ali također uporabom računala i mobitela.

Selen u ovom proizvodu dolazi u kombinaciji s ječmom koji dodatno čisti i detoksicira tijelo. Ječam je i biokatalizator za sve metaboličke procese u ljudskom organizmu te pospješuje učinak selena.

Vitality Selen doprinosi normalnoj spermatogenezi i zdravlju prostate kod muškaraca i time potpomaže plodnost, što je dobra vijest za muškarce. Dobra vijest za žene je da Vitality Selen doprinosi normalnoj funkciji štitnjače, čija su oboljenja češća u žena. Selen pomaže u održavanju normalne kose i noktiju, te održavanju normalne funkcije našeg imunosnog sustava.

NAČIN UPOTREBE: 1 x dnevno, najbolje ujutro, popiti 1 kapsulu proizvoda Vitality Selen s malo vode.

SASTOJCI (u preporučenoj dnevnoj dozi / 1 kapsula):

  • natrijev selenit 13 mg
  • od toga čistog selena 55 μg 100% PU
  • ekstrakt ječmene trave 100 mg

PU = preporučeni dnevni unos

PAKOVANJE: 60 kapsula

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vitality Selen, 60 kapsula – VIP”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Updating…
  • Nema proizvoda u košarici