Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Vitality Selen, 60 kapsula Vitality Vip

175,00 kn (23,23 €)

Vitality Selen je važan antioksidans koji služi kao zaštitnik u borbi protiv slobodnih radikala nastalih tijekom stresnih situacija i sportskih napora, ali također uporabom računala i mobitela. U kombinaciji s ječmom dodatno čisti i detoksicira tijelo. Ječam je i biokatalizator za sve metaboličke procese u ljudskom organizmu te pospješuje selenov učinak.
Vitality Selen, uz zaštitu stanica od oksidativnog stresa i vraćanje funkcionalnosti imunosnom sustavu, održava urednu funkciju štitnjače.

Nema na zalihi

Opis

Vitality Selen je važan antioksidans koji:

  • štiti tijelo od oksidativnog stresa
  • doprinosi normalnoj spermatogenezi i zdravlju prostate
  • doprinosi normalnoj funkciji štitnjače

SASTOJCI (u preporučenoj dnevnoj dozi, 1 kapsula):
Selen: 55 μg
Ekstrakt ječmene trave: 100 mg
Ekstrakt ječmene trave (Hordeum vulgare), kukuruzni škrob (punilo), hidroksipropilmetilceluloza (kapsula), natrij selenit
Vitality Selen je važan antioksidans – zaštitnik u borbi protiv slobodnih radikala nastalih tijekom stresnih situacija i sportskih napora, ali također uporabom računala i mobitela.
Selen u ovom proizvodu dolazi u kombinaciji s ječmom koji dodatno čisti i detoksicira tijelo. Ječam je i biokatalizator za sve metaboličke procese u ljudskom organizmu te pospješuje učinak selena.
Vitality Selen doprinosi normalnoj spermatogenezi i zdravlju prostate kod muškaraca i time potpomaže plodnost, što je dobra vijest za muškarce. Dobra vijest za žene je da Vitality Selen doprinosi normalnoj funkciji štitnjače, čija su oboljenja češća u žena. Selen pomaže u održavanju normalne kose i noktiju, te održavanju normalne funkcije našeg imunosnog sustava.
NAČIN UPOTREBE: 1 x dnevno, najbolje ujutro, popiti 1 kapsulu proizvoda Vitality Selen s malo vode.
SASTOJCI (u preporučenoj dnevnoj dozi / 1 kapsula):

  • natrijev selenit 13 mg
  • od toga čistog selena 55 μg 100% PU
  • ekstrakt ječmene trave 100 mg

PU = preporučeni dnevni unos
PAKOVANJE: 60 kapsula

usercartmagnifiercrossmenu