Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Timijan ekstrakt XXL, kapi - Soria Natural

96,00 kn

Soria Natural Timijan je prirodna tinktura od cvjetova i listova, biološki uzgojene biljke timijan u obliku peroralnih kapi. Pomaže normalnom funkcioniranju dišnih puteva, a može ukloniti i neugodan zadah (halitoza).

Opis

Timijan list sadrži eterično ulje, na koje je tinktura Soria Natural Timijan standardiziran, u kojem su glavne fenolne sastavnice timol i karvakrol. Biljka je iz čiste proizvodnje kod koje nisu upotrijebljena nikakva anorganska gnojiva, herbicidi ili pesticidi.
INDIKACIJE:

  • doprinosi normalnom funkcioniranju dišnih puteva u stanjima infekcije, bronhitisa i prehlade praćene kašljem
  • doprinosi olakšavanju kašlja (ekspektorans)
  • doprinosi onima koji imaju neugodan zadah iz usta (halitoza)

Osim eteričnog ulja u listu se nalaze flavonoidi (glikozidi apigenin i luteolin), fenolske kiseline (klorogenska, kavena i ružmarinska) te triterpenske kiseline (ursolična i oleanolna kiselina).

  • 1 ml/0.03 fl.oz. EDS (3 ml/0.1 fl.oz.)
  • esencijalna ulja 1 mg 3 mg

U tradicionalnoj medicini Timijan se upotrebljava kod dispepsije (probavnih smetnji), kroničnoga gastritisa (ponavljajuće upale želučane sluznice), astme, dijareje, laringitisa, tonzilitisa i bronhitisa.
Soria Natural Timijan (Thymus vulgaris L) sadrži EDS (effective daily dose) certifikat kojim jamčimo prisutnost dovoljne količine aktivnih spojeva u dnevnoj dozi.
DOZIRANJE:

  • odrasli: dnevna doza 1 ml x dnevno razrijeđeno u vodi ili soku
  • nije preporučljivo za djecu i trudnice jer sadrži alkohol

Ovaj proizvod je dodatak prehrani i nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Ne upotrebljavajte u slučaju alergije na biljku. Prije upotrebe pažljivo pročitajte upute.
KOLIČINA: 50 ml

usercartmagnifiercrossmenu