Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Propolis u spreju Radošević bezalkoholni

76,00 kn

Propolis je smjesa biljnih smola, balzama, flavanoida, flavona, eteričnih ulja, minerala, enzima i voska.
Flavonoidi su upravo ti, čija biološka vrijednost ima visok antioksidacijski i imunostimulacijski potencijal, zbog kojih im se pripisuje sposobnost prevencije i pomoći u akutnim stanjima bolesti, ali i kod kroničnih oboljenja.
Propolis nakon redovite upotrebe iznivelira sve biološke procese u organizmu i uskladi međusobno rad štitnjače, srca, krvi i krvnog tlaka, regulira probavu i u nevjerojatnoj mjeri jača imunitet organizma.

Opis

Propolis je najjači prirodni antibiotik i antioksidans. Propolis djeluje na bakterije, viruse, gljivice i parazite tako da ih uništava ili sprječava njihov rast i razvoj. Veže slobodne radikale u organizmu. Izvrstan za imunitet u svako doba godine.Propolis nakon redovite upotrebe iznivelira sve biološke procese u organizmu. I uskladi međusobno rad štitnjače, srca, krvi i krvnog tlaka, regulira probavu i u nevjerojatnoj mjeri jača imunitet organizma.

Ovaj pčelinji proizvod bogat cinkom jača imunitet. Osobe koje redovito uzimaju propolis lakše se nose sa stresom. Za koja je još stanja dobar propolis?

Prehlade i gripe

Kada stignu hladni dani, potražite pomoć pčela koje za vas marljivo rade cijele godine. Propolisova je osobina da jača imunitet i od davnina se koristi za olakšavanje spomenutih tegoba. Prije spavanja dovoljno je namazati područje prsa propolisom da biste umirili kašalj.

 Akne

Ovaj jednostavan, efikasan, te potpuno prirodni tretman također je iznimno učinkovit u borbi protiv akni. Za uspješne rezultate potrebno je zahvaćena područja na koži, nekoliko puta dnevno, namazati propolisom. Sličan efekt postiže se i nanošenjem mješavine meda i propolisa.

 Afte

Propolisove blagodati su već opjevane pa tako i afte možete premazati njime. Ukoliko ne prolaze konzultirajte se s liječnikom koji će vam onda propisati terapiju.

Perut

Problem s peruti javlja se kod masne i na suhe kosi. Potrebno je koristiti se blagim šamponima s biljnim sastojcima, a jedan od njih je i propolis. Kosu dobro i dugo ispirati toplom vodom, nježno masirajući vlasište.

Stres

Osobe koje redovito uzimaju propolis lakše se nose sa stresom. Kako sadrži puno amino kiselina, esencijalnih masnih kiselina (kiseline koje naše tijelo treba ali ne može samo proizvesti) i vitamina, pomaže nam boriti se sa svim negativnim posljednicama stresa s kojima se susrećemo svakodnevno.

Umiruje rane

Propolis je izuzetno efikasan kod čireva, opekotina i uboda.

PROPOLIS-NAČIN UPOTREBE:

Doziranje: Djeca 2-6. godine: 2x2 raspršivanja u usnu šupljinu.

  • Djeca 6-10. godine: 3x2 raspršivanja u usnu šupljinu.
  • Djeca iznad 10. godine i odrasli: 5x2 raspršivanja u usnu šupljinu.

PAKIRANJE: 20 ml

Sastav

Sastav: bezalkoholna otopina, postotak suhe tvari propolisa je 10%, 98% pročišćeni ekstrakt propolis.
Propolis je bezalkoholna otopina, postotak suhe tvari propolisa je 10%. Nakon otapanja dobiven je 98% pročišćeni ekstrakt propolisa. Standardiziran je na udio flavonoida – galangin kojega ima 425 mg/100ml. Pakiran je u ultravioletno miron staklo koje sprječava prodiranje svjetlosti i utjecaj na kvalitetu proizvoda.

Možda će vam se također svidjeti…

usercartmagnifiercrossmenu