Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

neoVIDERM emulzija za kožu 100 ml

140,00 kn

Opekli ste se? Imate opekline od sunca? Koža vam je upaljena? Crvena je i oštećena?

neoVIDERM emulzija za kožu je u tom slučaju pravi proizvod za vas koji svakako morate imati u svojoj kućnoj ljekarni!.

Opis

neoVIDERM emulzija za kožu medicinski je proizvod koji pridonosi:

Pospješuje i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva
Smiruje opekline i upalne procese
Dubinskoj hidrataciji kože
Zaštiti kože obnavljajući hidrolipidnu ravnotežu, lime se vraćaju normalni uvjeti fiziološke obrane kože

Opekline

Opekline se mogu  dobiti tijekom svakodnevne rutine u Vašem domu ili zbog prekomjernog izlaganju suncu ljeti i zimi tijekom skijanja te mogu imati i dugoročne štetne posljedice za kožu.

Tretmani laserom

Tretmani laserom su u današnje vrijeme postali nezamjenjivo oružje u anti aging tretmanima, ali i svim tretmanima rješavanja problema na koži, od hiperpigmentacije do bora.

Kemijski piling

Kemijski piling podrazumijeva upotrebu neke od kemikalija koja se nanosi na kožu lica. Obično se nakon tretmana primjećuje crvenilo i stvaranje krasta koje će trajati 5 do 10 dana.

Depilacija

Za razliku od mirišljavih maski za lice, krema i pilinga, depilacija za sobom ostavlja urasle dlačice, ranice i crvenilo. Njega nakon depilacije važna je koliko i sama depilacija.

Tetovaže

Dobro poznati simptomi nakon tetoviranja su: upala, crvenilo, bol, čak i mjestimično stvaranje gnoja. Nekoliko dana nakon treba njegovati kožu kako ne bi ostali ožiljci ili nastale infekcije.

Radioterapija

Uz neoVIDERM vratite normalne uvjete fiziološke obrane kože, dubinski hidratizirajte kožu, ubrzajte regeneraciju kožnog tkiva te umirite opekline i upalne procese.

 

Sastav

Sastav i uporaba

Aktivni sastojci Neoviderm kreme su betaglukan koji aktivira i regenerira obrambene procese kože, hijaluronska kiselina koja stvara zaštitni sloj, djeluje obnavljajuće i hidratizira, te alginat koji održava kožu vlažnom i hidratiziranom, održava postojanu temperaturu i upija eventualne eksudate. Alginat ima izrazito antibakterijsko djelovanje, učvršćuje kožu, bogat je oligomineralima i vitaminima B i C. Doprinosi površinskom učinku zaglađivanja i povećanja elastičnosti kože.

NAČIN UPORABE:
Nanesite dovoljnu količinu Neoviderm emulzije na ozlijeđeno područje te ostavite da se potpuno upije. Ukoliko je potrebno, ponovite postupak. Dodatni sloj proizvoda jamči bolji učinak. Koristite više puta dnevno, sve dok se koža u potpunosti ne normalizira ili koristite prema savjetu liječnika. U slučaju opeklina hladite opečeno područje pod mlazom vode iz slavine barem 15 minuta ili dok bol ne nestane. Pažljivo i nježno osušite zahvaćeno područje. te nanesite Neoviderm emulziju za kožu. Ukoliko se emulzija koristi kod radioterapije, nanesite je minimalno 3 sata prije te odmah nakon terapije.

PAKIRANJE: 100 ml, tuba

Možda će vam se također svidjeti…

usercartmagnifiercrossmenu