Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Immundoc Direkt, bočice 6X10 ml - Doc Phytolabor

110,10 kn

Dodatak prehrani s prirodnim vitaminom C, selenom, cinkom i vražjom kandžom koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa

Opis

  • Dodatak prehrani s 500 mg vitamina C, 165 μg selena, 10 mg cinka
  • Doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
  • Tekuće, brzo i učinkovito.
  • Za prevenciju.

Dvofazna bočica s napitkom sadrži kruti sadržaj u čepu: vitamin C (mirokapsuliran), vitamin D3, rutin i tekući sadržaj u bočici: prirodni vitamin C iz ekstrakta acerole, vitamin E, selen, cink, ekstrakt vražje kandže. Prije uporabe sadržaje potrebno je dobro pomiješati.

NAČIN KORIŠTENJA: Uzmite 1 bočicu dnevno sa ili poslije obroka. Dobro protresite prije uporabe. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

KOLIČINA: 6 x 10 ml (12,3g)

  • SASTOJCI

Acerola: Hranjivo voće s visokim sadržajem prirodnog vitamina C Višnja acerola je prava vitaminska bomba, jer se smatra voćem s najvišim sadržajem vitamina C. U usporedbi s acerolom limuni, kiviji i slično voće pravi su slabići. U aceroli je primjerice 20 puta više prirodnog vitamina C nego u limunu.

Selen i cink: Selen i cink su mikronutrijenti, koji imaju važnu ulogu u funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Vražja kandža: Ekstrakt vražje kandže, (Harpagophytum procumbens), podrijetlom iz Afrike, pomaže kod upala, bolova i alergija. Ekstrakt vražje kandže ima i antioksidativna svojstva. Sve su to koristi koje pružaju podršku imunološkom sustavu.

Rutin: Rutin je prirodni flavonoid i antioksidant. Ima sinergijsko djelovanje s vitaminom C i povećava njegovu biološku dostupnost.

Vitamin C: Važan mikronutrijent za imunološki sustav Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i štiti stanice od oksidativnog stresa.

usercartmagnifiercrossmenu