Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Herbafast Lady za pomoć kod mršavljenja 10caps

117,42 kn (15,58 €)

Detoksikacijom se gubi potkožno masno tkivo, eliminira celulit i postiže bolji i mlađi izgled kože.

Opis

Istraživanje je potvrdilo da Herbafast inovativna kombinacija suzbija glad, smanjuje tjelesnu težinu i eliminira toksine iz organizma.

Herbafast Lady kapsula pojačava izbacivanje viška vode koja se nalazi zarobljena u masnim naslagama i celulitu. Inovativna formula Herbafast kapsula dokazano eliminira toksine iz organizma što dalje utječe na smanjenje tjelesne težine i celulita.

Herbafast lady kapsule sadrže posebno patentiranu kombinaciju probiotika i snažnog antioksidansa (Saccharomyces boulardii + superoksid dismutaza (SOD)).

Kroz niz istraživanja i praksu potvrđeno je da ova patentirana formula napada pretilost na staničnom nivou! Inovativna kombinacija suzbija glad i žudnju za slatkišima i brzom hranom, smanjujući tjelesnu težinu.

Superoksid dismutaza (SOD) predstavlja prvu crtu obrane tijela od najštetnijih slobodnih radikala koji utječu na pojavu pretilosti. SOD ima moć da neutralizira milione molekula slobodnih  radikala, što ga čini značajno snažnijim i od koenzima Q10, vitamina E i vitamina A.  Zbog svog snažnog antioksidantnog djelovanja i zaštitnog djelovanja, SOD se stoga sa pravom naziva “enzim života“.

Posebna prednost superoksid dismutaze iz Herbafast lady kapsula je, što je tehnološkim postupkom najnovije generacije dobivena iz prirodnog izvora maksimalne koncentracije, zbog čega očituje maksimalnu eliminaciju toksina iz tijela.

Način primjene

Odrasli i djeca starija od 12 godina 1 kapsula dnevno, prije jela.

Možda će vam se također svidjeti…

usercartmagnifiercrossmenu