Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Difuzer Fantasia GISA

576,81 kn

Gisa wellness aroma difuzeri koriste ultrazvučnu tehnologiju koja isparava eterična ulja u prostor bez da ih zagrijava te osigurava učinkovitu aromaterapiju i mikro ovlaživanje zraka.

Nema na zalihi

Opis

Za razliku od drugih difuzera Fantasia ima daljinski upravljač, tako blagotvorni učinci čistih eteričnih ulja ostaju sačuvani u cjelini. Metode koje koriste zagrijavanje, npr. plamenik, mogu prouzročiti promjenu ili uništavanje aktivnih tvari u eteričnim uljima i time smanjiti blagotvorne učinke.
Ultrazvučna difuzija ima jednostavnu funkciju: ultrazvučnim vibracijama razbiti vodu i eterična ulja na mikro čestice i raspršiti ih u oblik hladne pare. Eterična ulja se brzo rasprše i prisutna su u zraku u obliku maglice, čime osiguravaju učinkovitu aromaterapiju i mikro ovlaživanje zraka.
Dimenzije uređaja: 150x188.5 mm
Vrijeme rada: 3 h u kontinuitetu/ 6 h naizmjeničnog rada
Spremnik vode: 100 ml
Materijal: željezo, staklo, plastika
Primjereno za prostorije veličine 50 m2
Led svjetlo: toplo LED svjetlo bijele boje
Dodatna oprema: adapter, četkica za čišćenje, daljinski upravljač
* Molimo pročitajte upute za uporabu prije korištenja uređaja.
Gisa wellness aroma difuzeri su proizvodi visoke kvalitete. Nakon sastavljanja testiraju se dva dana u neprekidnom radu. Napravljeni su da traju i oblikovani najkvalitetnijom plastikom otpornom na koroziju od eteričnih ulja i slučajnih udaraca do kojih može doći. Ultrazvuk čini mali keramički disk treće generacije koji se ne troši i ne treba ga mijenjati.

usercartmagnifiercrossmenu