Zatvori

BioKap krema za izbjeljivanje kose

80,00 kn

Nutricolor krema je proizvod koji prirodno izbjeljuje kosu za jedan do dva tona. Krema ne sadrži amonijak, rezorcin, hidrokinon ni parafenilendiamin, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitini učinak.
Sadrži ulje argana iz biološkog uzgoja i tricorepair. Tricorepair je kompleks na osnovu rižinih proteina koji imaju restrukturirajući učinak: derivata vrbe koji imaju zaštitno djelovanje na boju kose i lipofilne kiseline iz voća koje imaju ulogu njege kože vlasišta za vrijeme nanošenja kreme.

Opis

Krema sadrži prirodne UV filtere iz ekstrakta vrbe. Dermatološki je testirana, testirana je na nikal < 0,0001%, bez parabena, bez parfema i nije testirana na životinjama.
Napomena: Ako je vaša kosa tamno blond, postat će svijetlo blond; ako je kestenjasta postat će svijetlo kestenjasta; ako je crvena pazite da ne postane narančasta. Kod tamnokestenjaste i crne kose ne preporučuje se izbjeljivanje. Ne nanosite kremu na iritirano vlasište.
Način primjene: Prije nanošenja lagano iščetkati kosu da bi se odstranili ostaci laka ili gela. Nanijeti zaštitnu kremu na čelo, vrat i uši da se boja prilikom nanošenja na kosu ne bi razlila po koži. Za izbjeljivanje cijele kose nanijeti boju po cijeloj dužini kose i ostaviti da djeluje 30 minuta. Za izbjeljivanje pramenova, boju nanijeti na male pramenove uz pomoć aplikatora koji je u pakiranju te ih zamotati u aluminijsku foliju. Ostaviti da djeluje 30 minuta. Nakon isteka vremena isprati boju, pa nanijeti Nutricolor šampon i Nutricolor balzam iz iste linije te dobro oprati kosu.
Upozorenje: Prije primjene pročitati upute na pakiranje. Kod senzibilne kože napraviti test 48 sati prije nanošenja. Ne nanositi boju na iritirano vlasište.
140 ml

usercartmagnifiercrossmenu