Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

BioKap krema za izbjeljivanje kose

80,00 kn

Nutricolor krema je proizvod koji prirodno izbjeljuje kosu za jedan do dva tona. Krema ne sadrži amonijak, rezorcin, hidrokinon ni parafenilendiamin, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitini učinak.
Sadrži ulje argana iz biološkog uzgoja i tricorepair. Tricorepair je kompleks na osnovu rižinih proteina koji imaju restrukturirajući učinak: derivata vrbe koji imaju zaštitno djelovanje na boju kose i lipofilne kiseline iz voća koje imaju ulogu njege kože vlasišta za vrijeme nanošenja kreme.

Opis

Krema sadrži prirodne UV filtere iz ekstrakta vrbe. Dermatološki je testirana, testirana je na nikal < 0,0001%, bez parabena, bez parfema i nije testirana na životinjama.
Napomena: Ako je vaša kosa tamno blond, postat će svijetlo blond; ako je kestenjasta postat će svijetlo kestenjasta; ako je crvena pazite da ne postane narančasta. Kod tamnokestenjaste i crne kose ne preporučuje se izbjeljivanje. Ne nanosite kremu na iritirano vlasište.
Način primjene: Prije nanošenja lagano iščetkati kosu da bi se odstranili ostaci laka ili gela. Nanijeti zaštitnu kremu na čelo, vrat i uši da se boja prilikom nanošenja na kosu ne bi razlila po koži. Za izbjeljivanje cijele kose nanijeti boju po cijeloj dužini kose i ostaviti da djeluje 30 minuta. Za izbjeljivanje pramenova, boju nanijeti na male pramenove uz pomoć aplikatora koji je u pakiranju te ih zamotati u aluminijsku foliju. Ostaviti da djeluje 30 minuta. Nakon isteka vremena isprati boju, pa nanijeti Nutricolor šampon i Nutricolor balzam iz iste linije te dobro oprati kosu.
Upozorenje: Prije primjene pročitati upute na pakiranje. Kod senzibilne kože napraviti test 48 sati prije nanošenja. Ne nanositi boju na iritirano vlasište.
140 ml

usercartmagnifiercrossmenu