Biljna ljekarna Zagreb
Biljna ljekarna Zagreb
Zatvori

Magnezij Muscle, Ulje u Spreju, 100ml - BetterYou

147,90 kn

Podržava optimalne performanse tijekom treninga i pomaže u oporavku mišića nakon treninga. Magnezij je važan za optimalnu kontrakciju mišića, snagu, proizvodnju energije i pomaže u održavanju velike potrošnje kisika potrebne za atletske performanse.

Opis

Magnezij općeniti doprinosi: smanjenju umora i iscrpljenosti, ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića, normalnom funkcioniranju živčanog sustava, održavanju normalnih kostiju i zubi normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnoj sintezi bjelančevina, normalnoj psihološkoj funkciji.

Ovaj je magnezij u spreju namijenjen pogotovo sportašima te osobama sa bolovima u mišićima prouzročenim naporom.

  • Prikladan za vrijeme trudnoće i dojenja, za djecu i za dijabetičare, te za vegane
  • Sprej magnezij visoke koncentracije
  • Podržava prirodni oporavak mišića
  • Ciljani sprej za krutost mišića
  • Podržava i pomaže apsorpciji kalcija

Sadrži 100 % prirodne sastojke i predstavlja prirodni izvor magnezijevog klorida.

10 raspršivanja osigurava najmanje 150 mg (40% PDU-preporučenog dnevnog unosa) elementarnog magnezija koji se odlično apsorbira.

31-odstotna koncentracija magnezijevog klorida.

Apsorbira se neposredno u tkivo kože, odmah ulazi u stanice.

NAČIN UPOTREBE: Magnezijevo ulje ORIGINAL može se primijeniti na bilo kojem dijelu tijela. Pošpricajte 5 do 10 raspršivanja ujutro i navečer, a nakon primjene temeljito utrljajte u kožu kako bi se optimalno apsorbiralo. Na početku upotrebe, svaki put nanesite manju količinu Magnezijevog ulja ORIGINAL (1 – 3 raspršivanja), a možete ga upotrebljavati više puta dnevno.

Na početku korištenja Magnezijevog ulja, niska razina magnezija u tijelu može biti izražena u obliku svrbeža kože. Ako se pojavi svrbež, on u pravilu prolazi redovitim korištenjem ulja čime se postiže normalna razina magnezija u tijelu. Za zdravlje usta, njegu i higijenu: da bi se uklonile zubne naslage te poboljšalo održavanje zdravih desni, kod čišćenja zuba nanesite 1 do 2 raspršivanja na zube i desni.

Upozorenje: spriječite kontakt sa očima i ranama.

PAKIRANJE: 100 ml - za do 600 sprejeva.

usercartmagnifiercrossmenu